Sunday, 22 March 2020

Moja dnevna rutina 2020 (karantena style)


Dobro jutro! Ura je 4:55 zjutraj. Vsak dan vstanem zgodaj, ne nastavljam si "snooza", verjamem v zgodnje vstajanje. V času karantene se je ta ura premaknila na 6:00 zjutraj, toliko "švinglanja" si sedaj dovolim:) Velika večina "influencerjev" za tem kadrom pokaže, kako idilično vstane in si skuha kavo...No, mene najprej čaka zverinsko dretje in naslednja bitka...


Mačke je potrebno nahraniti, šele nato se lahko začne življenje. Ben&Jerry sedaj goltata in me pustita pri miru. Hitro spustim noter še tretjega mačkona, Erosa, nahranim še njega in...

KONČNO KAVA. In z njo čas zame. Vsak nov dan začnem s točno določeno rutino. Poskusila sem tudi z meditacijo, vendar mi to žal zaenkrat še ne leži, zato mi preostaneta dnevnik hvaležnosti in branje. Menim, da vsak mora najti nekaj, kar mu leži in tako se ni problem držati določenih stvari, sploh, če so v našo korist. Še preden do sebe spustim vse informacije iz telefona, ki so se nabrale čez noč, želim in vztrajam pri tem, da se moj dan začne prav. Pa čeprav to pomeni vstajanje ob 5h zjutraj.
Trenutno berem knjigo, ki jo vidite na fotografijah. Avtorice ne poznam, nisem je kupila zato, ker je Lilly (avtorica) Youtuberka (kakor sem videla iz vsebine) ampak ker me je pritegnil naslov. V 99% odstotkih vedno kupujem motivacijske ali avtobiografske knjige. Ostala literatura me ne zanima toliko, vedno želim, da iz določene knjige lahko odnesem največ zase.

Nato sledi jutranji kardio trening, še preden možgani ugotovijo, da sem budna:)

Tu ponavadi pogledam kakšen zanimiv Youtube video, najraje vidim nove objave Grega Doucette-a ali Omarja Isufa. Roko na srce, strašno sem naveličana generic fitnes videjev/gurujk:) Saj veste, kakšne videje mislim. Nič slabega, ampak zdi se mi, da se z leti spreminja tudi vsebina, ki jo rada gledam na Youtubeu. Ni mi več dovolj, da je nekaj lepo, zato ker je lepo...Želim, da ima vse, kar spustim do sebe, tudi (poučno) vsebino.

Sledi tuš, nato grem v "hair&makeup" kjer me uredijo od glave do pete. Šala. Seveda to naredim sama. Tudi to je zame pomemben del jutra, če dobro premislim, morda je to moja osebna izbira meditacije...:)

Nato je čas za delo. V obdobju karantene opravljam veliko več online dela, ukvarjam se z online coachingom, odgovarjam na mejle, odgovarjam vam, ustvarjam novo vsebino, razmišljam o novih projektih in se tudi učim za en izpit, ki ga nameravam opraviti v bližnji prihodnosti.
Life hack: sedaj, ko imaš na razpolago veliko več prostega časa, lahko končno opraviš s tistim, kar odlašaš od "pamtiveka". Nameni vsak dan nekaj ur učenju, morda pa je ta "stvar" zate kakšen nov hobi, učenje tujega jezika ipd....in že je čas za moj najljubši del dneva: TRENING!!!:)


Kaj še počenjam v času karantene? Veliko več sem v naravi, igram nogomet, badminton,... Pa da ne pozabim omeniti, da je moja hiša in njena okolica tako čista in urejena, kakor še nikoli doslej:D

Ko se zvečeri, pa imava s Simonom že lep čas novo rutino: HOUSE M.D. :) Moja trenutno najljubša serija,  doktor Gregory House pa je trenutno moj najljubši lik:)

Na naslednji fotki vidite situacijo pri nas zvečer. In ne, ni polnoč, največkrat je tako že ob pol devetih, devetih zvečer:


Od tukaj slišim še samo ukaze, da moram v pižamo in posteljo. Preostanek pridige, da sem spet zaspala na kavču in me mora 16x zbudit, da se končno odpravim do spalnice, ne slišim več...Jaz sem v mislih že pri svoji jutranji knjigi in dnevniku hvaležnosti...:)

Lahko noč:)

Upam, da ti je bila objava všeč. Če želiš, lahko naredim še kakšno podobno. Katera tema bi te zanimala? Pusti mi predloge v komentarjih spodaj ali na Instagramu: @sindiana.jones

Se beremo!


Čau:)


SHARE:

1 comment

  1. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info.

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig