Monday, 29 July 2019

Frezyderm Slovenija: Ali se res splača ali je le hype? Razkrivam prednosti in zmote


Ena izmed opaznejših prednosti mojega dela je definitivno dejstvo, da imam možnost spoznavati, testirati in si ustvariti mnenje o kozmetičnih izdelkih na podlagi lastnih izkušenj. Za to sem izjemno hvaležna, saj imam tako podrobnejši vpogled v to, kaj točno deluje, kaj sploh ne, kaj za mojo kožo je ali ni primerno in kaj je morda primerneje za koga drugega. Sem spadajo razni kozmetični in negovalni izdelki. Obstajajo kozmetični/negovalni izdelki, razne linije, ki jih preizkusim in čez nekaj časa nanje pozabim. Nisem impresionirana. In potem je tu Frezyderm Slovenija.

Če me spomin ne vara, sem bila v Sloveniji med prvimi, ki smo lahko kozmetiko preizkusili. Tako se je moje mnenje o omenjeni grški kozmetiki Frezyderm Slovenija izoblikovalo zgolj na podlagi lastnih izkušenj in brez potencialnega vpliva drugih ljudi. Moje mnenje o kozmetiki ostaja nespremenjeno do današanjega dne in menim, da to pove veliko.

1. OBARVANA VERZIJA: KREMA SUN SCREEN SECOND SKIN-COLOR

Moj absolutni favorit (lahko bi tudi rekla, da gre hkrati za "največji hit" podjetja Frezyderm Slovenija ) je definitivno obarvana krema Sun Screen Second Skin-Color (torej obarvana verzija). Sedaj se spominjam na čas, ko sem kremico prvič preizkusila in se mi je že takrat zdelo neverjetno, da se res popolnoma zlije z mojim tenom, polt mi izenači in brez pretiravanja, moja koža izgleda zdravo. Prekrivnost bom ocenila z oceno 7/10, kar je zelo visoko, če je 10 res popolna, skoraj pretirana prekrivnost. Meni osebno je to zelo pomembno, tudi če se ne napudram vsak dan, želim, da je v osnovi moj obraz izenačen in da so drobne nepravilnosti popolnoma prekrite. Krema mi to omogoči na dnevni bazi in ne samo to-moj obraz je hkrati naličen in zaščiten pred pred UVA in UVB žarki.

Iz vaših vprašanj, ki jih dnevno dobivam v inbox, točno vidim, kje vas zadeva zmede in želim pojasniti še eno stvar: kremica Sun Screen Second Skin-Color NI samoporjavitvena krema za telo, NI samoporjavitveni mousse za telo in ni krema za sončenje v klasičnem pomenu. Najlažje bi zadevo pojasnila tako, da gre za BB/CC kremo za obraz s celovitim zaščitnim faktorjem pred UVA/UVB žarki, prostimi radikali in IR sevanjem.

Količina: 50ml
Cena: cca. 28,80EUROstale prednosti obarvane verzije: 

 • zmanjša videz gub
 • ne pušča lis
 • mat učinek je viden cca. 6 ur (sama si po nanosu obraz dodatno "zafiksiram" s pudrom v prahu)
 • koža ohranja normalno funkcijo dihanja (por ne zamaši, kakor recimo težki pudri)
 • nanos je zelo enostaven (jaz ga nanesem kar z gobico (beauty blenderjem)
 • nekateri jo uporabljajo tudi kot podlago za ličila (jaz jo uporabljam prav kot puder/podlago, tudi za večerne priložnosti)
 • je vodoodporna
 • kakor omenjeno, barva se prilagodi tvojemu tenu2. NEOBARVANA VERZIJA: KREMA SUN SCREEN SECOND SKIN

Ta verzija je po učinkovitosti/funkciji identična obarvani verziji, z eno očitno razliko: gre za prozorno/neobarvano kremo. Sama to verzijo uporabljam, ko sem na prostem in opravljam kakšno fizično dejavnost in se želim zaščititi pred sončnimi žarki: opravila okrog hiše, sprehodi, kolesarjenje,... Sama tekstura kremic je zelo zanimiva, gre za nekakšen "žametni gel"; na spodnjih fotografijah ti pokažem teksturo obeh verzij: Količina: 50ml
Cena: cca. 28,80EUR


3. VLAŽILNA EMULZIJA ZA TELO: CHRISTIALEN EMULSION

Sedaj, ko smo obdelali vse "aktivnosti" na prostem, je čas, da pogledamo še kremo, ki našo kožo navlaži. Sama sem velika oboževalka krem za telo, redno jih uporabljam in tudi ta izdelek ima posebno mesto v moji rutini. Pri Frezyderm Slovenija trdijo, da kožo navlaži za 28% bolj, kakor običajna krema za telo. Če je to res, seveda jaz ne morem razbrati (malo za šalo, malo zares), vendar temu lahko pritrdim, res ima zelo vlažilen učinek in morda to opazim samo jaz, ampak imam občutek, da losjon mojo kožo tudi malo "ohladi", kar je res velika prednost v teh poletnih mesecih:)

Najraje jo uporabim po tuširanju, KREMA SE NE MASTI in se res hitro vpije!:)

Količina: 200ml
Cena: cca. 28,89EUR

VAŠE VPRAŠANJE: KJE LAHKO KUPIM KOZMETIKO FREZYDERM SLOVENIJA?

Kozmetiko Frezyderm Slovenija lahko kupiš v vseh lekarnah, razen v lekarnah Ljubljana (privat lekarne Ljubljana jo imajo). Če določena lekarna izdelka nima, jo lahko naroči in te izdelek čaka že naslednji dan:)

Lahko si pa jo naročiš tudi preko spletne trgovine: https://moja-natura.com/vrsta-izdelka/kozmetika/.


Tako. Pa smo prišli do konca:) Upam, da sem ti s to objavo pomagala razjasniti vse, kar te je do sedaj o omenjenih izdelkih zanimalo. Tukaj zgodbe še ni konec, saj ima Frezyderm Slovenija res zelo obširen asortiman in še veliko izdelkov čaka na testiranje!:) Sama si zelo želim preizkusiti Facial Scrub in in kakšen gel za umivanje obraza!:) Kateri izdelek bi ti želel-a, da testiram?? Prosim predloge v komentarje!:)

Če ti je ta objava bila v pomoč in si želiš v bodoče več takšnih objav, mi pusti kakšen komentar tudi na Instagramu (najdeš me pod @sindiana.jones), vabim pa te tudi k všečkanju Instagram strani Frezyderm Slovenija (@frezydermslovenija), kjer te bodo vedno čakale kakšne novosti:)

Fotografije: Martina Tivadar (@xmartinaxo)


Želim ti prekrasno poletje! Do naslednjič,

tvoja SHARE:

2 comments

 1. Thank you I am glad about the encouragement! I love your site, you post outstanding.
  this content

  ReplyDelete
 2. Hey nice post man! Thanks for incredible info.
  Drug addiction Atlanta

  ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig