Friday, 7 June 2019

Sindiana Jones Fitness Diaries: EP1: Koža, sladkor, kava z mlekom?


Tole objavo sem planirala zadnje dni, splanirala ves make-up, ki ga bom nosila💄, pa sem se raje odločila, da objavim testne fotke (disclaimer: na prvi fotki je pobeljeno ozadje in čez fotko je filter, ostale so naključno izbrane iz galerije, tako, kot so posnete). Še en dodatek: na fotkah seveda poziram, redko kdo hodi naokoli z "vase zategnjenim trebuhom" in napetimi kvadricepsi!😊
Moj socialna omrežja se zadnja leta vrtijo okoli tega, kako hrana vpliva na naše “gainse” (pridobivanje mase) ali definicijo. Tokrat bi želela govoriti o nečem drugem, ker vas je zanimalo in so prihajala vprašanja, sploh od tistih, ki ste lani spremljali moje “mini priprave” in videli, da sem 18 tednov jedla samo jajca, piščanca, ribe, brokoli, ovsene kosmiče in whey (na grobo). Na visoki dan je padel tudi riž.

Sedaj že daljše obdobje vidite, da jem veliko druge hrane, sploh mlečnih izdelkov, se veliko bolj pogosto “pregrešim”, jem stvari, ki jih lani nisem (tudi kavo z mlekom!!!😂). Sprašujete predvsem: zdaj to ješ vse za nazaj?🧐 Haha, ne, za nazaj sem svoje pojedla že decembra😛🎄🙂 Moj fokus, iskreno, je skozi letošnje leto bil na rasti. Ne glede na to, kolikokrat sem se mentalno pripravila na dieto, ni bilo enako. Ni bilo tistega high občutka. Čutila sem, da bo to obdobje govorilo o nečem drugem. Ni mi žal, da sem se poslušala, vidim in čutim, da sem napredovala, trenutno s 4-5kg “viška” zase izgledam in se počutim bolje kot lani na končni točki kar pomeni, da ko se letos odločim za resno definicijo (plan je proti koncu poletja, ponovno s trenerjem), bo forma boljša (upam). Na zunaj vse lepo in prav...Želim pa izpostaviti nekaj ključnih stvari, ki sem se jih v tem obdobju naučila in so zame VELIKO presenečenje in se tega ne bi mogla naučiti iz druge roke in zakaj morda včasih pogrešam popolnoma “čisto” prehrano:

1.Ne glede na to, koliko je bila (tekmovalna) dieta stroga, moja koža ni bila še nikoli tako lepa kot takrat. Sedaj opažam razne izpuščajčke na obrazu, hrbtu in rokah, moj ten ni enakomeren. Še zdaleč ni grozno! Je pa razlika zame, ki sem imela vedno “popoln ten”.

2.Druga stvar je energija. Sedaj je imam ali zelo veliko, ali pa mi naglo pade (več sladkorja v prehrani). Takrat sem se vsaj konstantno počutila zanič😂 Šala, takrat sem imela nek konstanten nivo energije in nisem kar tako zaspala čez dan😳

3. Dobila sem še zadnjo potrditev, da sem res človek rutine, sedaj mi je kar "težko", ko nimam vnaprej splaniranih obrokov in vsega vnosa do pikice natančno. Rutina me ohranja "živo" in jo potrebujem za maksimalno funkcioniranje:) Tako, to je prvi hiter update o tem, kaj se trenutno dogaja, več o vsem skupaj pa v nadaljevanju. V komentarjih spodaj mi vedno lahko postaviš dodatna vprašanja ali enostavno odpreš kakšno tematiko, ki te še posebej zanima in jo bom osvetlila v prihodnjih objavah!:)


Vse lepo,

vaša SindianaSHARE:

1 comment

  1. At a appearance that is coordinated that is different, we have Amy Poehler in Alberta Ferretti Limited Edition. I really like this! The hair, perhaps not really much. The length of the pants better. However, the tux with tails with a perfect diamond, on a lady that is fabulous brooch as an accent at the lapel? Pretty darn great!
    black kameez design 2016

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig