Monday, 14 January 2019

Razkrivam: Kaj se je zgodilo po uporabi seruma za trepalnice Lux Factor?!V začetku lanskega novembra  sem na Instagramu (če mi še ne slediš, stisni gumbek "follow" na mojem profilu @sindiana.jones) naznanila začetek testiranja seruma za trepalnice Lux Factor. Večkrat sem si že obljubila, da bom serum r e d n o uporabljala in ravno tolikokrat sem pogrnila na celi črti. Pozabila sem. Enostavno. Tokrat pa sem se (vam in sebi) zaprisegla, da bom serum uporabljala REDNO (dvakrat na dan, zjutraj in zvečer), naredila sem before fotke in si v  mentalno beležko zapisala: no excuses! Testiranje se je začelo 5. novembra 2018, končalo se še ni, saj serum še vedno uporabljam-sicer ne dvakrat dnevno, 3-4x tedensko pa zagotovo:)
Kaj Lux Factor serum za trepalnice obljublja in kako ga uporabljaš?

Pri Lux Factorju trdijo, da bodo ob redni uporabi seruma tvoje trepalnice daljše, gostejše, temnejše in polnejše v samo 2-4 tednih. Pozor. Vem, da si sedaj bil/-a pozoren/-na samo na besedice daljše, gostejše,...Popolnoma te razumem! Pa vendar, prijateljski nasvet: ne bodi kot jaz in ne ignoriraj besed ob redni uporabi...Sama sem mnenja, da skoraj vsaka stvar deluje, če se ji 100% posvetiš ali jo redno uporabljaš. Serum dobiš v elegantni črno-zlati embalaži (ki so jo pri Lux Factorju prenovili), sam izdelek pa si predstavljaj kakor tekoči eyeliner (izdelek pokažem v spodnjem video klipu:)), se pravi dobiš nekaj mililitrov izdelka in si ga s tankim čopičem nanašaš na linijo trepalnic (tik ob trepalnicah na zgornjo in spodnjo veko oz. po želji, serum lahko uporabljaš le na zgornji liniji, deloval pa naj bi tudi na obrveh!:)) zjutraj in zvečer. Primeren je tudi za tiste z občutljivimi očmi, sama sem uporabnica kontaktnih leč in nisem imela nobenih težav.In sedaj najpomembnejši del objave... Ali Lux Factor serum za trepalnice zares deluje?

Pravijo, da fotografija pove več kot 1000 besed, zato ne bom dolgovezila in si rezultate redne uporabe seruma za trepalnice Lux Factor lahko ogledaš kar sam/-a na spodnjih fotografijah:PREJ IN POTEM (BREZ MASKARE!)

5. november 2018-14. januar 2019

5. november 2018-14. januar 2019

PREJ IN REZULTAT UPORABE PO MANJ KOT ENEM MESECU UPORABE (Z MASKARO!)


5. november 2018-29.november 2018Zdi se mi, da je razlika očitna (se opravičujem za kvaliteto fotografij, ugotovila sem, da je izjemno težko od blizu pofotkat trepalnice in tudi med samim nalaganjem fotografij se je kvaliteta nekje izgubila; ampak menim, da je bistvo vidno!:)) Serum za trepalnice ti sedaj lahko brez kančka slabe vesti  tudi priporočam, saj sem izdelek, kakor vidiš, temeljito stestirala-pri meni je deloval. Ob redni uporabi ne vidim razloga, da ne bi pomagal tudi tebi!:) Priporočam ti ga, če imaš krhke, tanke, lomljive trepalnice ali pa si enostavno želiš več volumna, malo daljše trepalnice (svoje). Priporočam ti ga tudi v primeru, da si nosila umetne (vgrajene) trepalnice in se ti zdi, da so tvoje sedaj redkejše. Meni je serum pomagal!

Svoj serum za rast trepalnic Lux Factor lahko naročiš TUKAJ :) (klik)Če imaš v zvezi s serumom kakšno vprašanje, če imaš še kakšen dvom, preden bi ga naročil/-a, se z vsemi vprašanji lahko obrneš name ali stisni follow na njihovem Instagramu (@luxfactor) in jim pogumno piši v DM! Zagotovo bomo s skupnimi močmi rešili kakršnokoli zagato:)

Life is short! Your lashes don't need to be!:)

Se beremo kmalu!

VašaSHARE:

2 comments

  1. It’s a classic great for me to go to this blog site, it offers helpful suggestions
    my response

    ReplyDelete
  2. I want more and more articles and blogs please post soon such informative information.
    Detox Atlanta

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig