Tuesday, 25 December 2018

Sladka zima s Sweet Drops


Se še spomniš okusnih kapljic Water Drops, ki sem ti jih predstavila poleti? Pred kratkim sem preizkusila tudi kapljice Sweet Drops, ki so popolna izbira za tople napitke, ki se še tako priležejo v hladnejših mesecih! Gre za kapljice brez sladkorja, brez umetnih sladil in brez umetnih arom; so brez glutena ter brez GSO.  Tudi sama embalaža je brez BPA, tako, da je dobesedno everything free, a s toliko polnejšim okusom:) Sama kapljice z okusom karamele, vanilije, kokosa in čokolade (v tem vrstnem redu) največkrat uporabim kar za kavo, s stevia clear kapljicami pa si rada popestrim čaj, ki dobi tako še bolj izrazit okus:) Nepogrešljive pa so tudi pri peki, za popestritev ovsenih kosmičev, v jogurtih (grških ali navadnih) ter v raznih šejkih, smoothiejih. Poznam tudi nekaj mamic (osebno), ki kapljice uporabljajo tudi za popestritev zdravih obrokov svojih malčkov, tudi od njih velikokrat dobim kakšno idejo, inspiracijo, tako da so kapljice Sweet Drops vsekakor primerne tudi za otroke:) Še posebej toplo priporočam kapljice otrokom ali odraslim, ki sladkor in ostala sladila uporabljajo v večjih količinah in bi želeli zmanjšati vnos le-teh, a se s težavo odrečejo sladkemu okusu v svoji prehrani na dnevni bazi.


Zakaj so mi kapljice Sweet Drops všeč in zakaj bi jih priporočila tebi?

-odlične so za popestritev obrokov, če si na energijsko omejeni prehrani (t.i. dieti)

-odlične so tudi za tiste, ki sledijo LCHF ali keto načinu prehranjevanja, za diabetike ter kandido
-so izjemno praktične in jih lahko vržeš v katerokoli torbico, tako jih imaš lahko vedno s seboj

-so brez saharina in aspartama, katerima se zadnje čase še posebej trudim izogibati

-za ceno 7.95EUR dobiš 50ml kapljic, ki zdržijo res zelo dolgo!

Kapljice Sweet Drops lahko dobiš na spletni strani www.sladko.si, v trgovinah Sanolabor,  Ekokošara, Biovis, Zrno do zrna,  Dr. Natura in iShopic. Če pa pokukaš na moj Instagram (sindiana.jones),  bo danes zvečer potekal tudi g i v e a w a y vseh naštetih okusov, tako, da z malo sreče lahko tudi ti zelo kmalu preizkusiš svoje kapljice Sweet Drops! Veselim pa se tudi poletja, ko bodo osvežilne kapljice Water Drops ponovno zvezda mojega najbolj osvežilnega napitka-vode:)

Do naslednjič!SHARE:

4 comments

 1. This idea is good, I think it is very novel.
  gold coast escorts

  ReplyDelete
 2. I'm certainly very happy to read this blog site posts which carries plenty of helpful data, thanks for providing such information.
  pop over to these guys

  ReplyDelete
 3. Hello, this is fastidious post I actually loved reading this.
  treatment center georgia

  ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig