Tuesday, 30 October 2018

"Must have" izdelki v moji potovalni kozmetični torbici!


Po dolgem času je bil tudi moj vikend na off, saj sva s kolegico skočili na izlet na našo obalo. Čeprav sva šli za kratek čas, je meni seveda spet zmanjkalo časa za pakiranje. Svojo kozmetično torbico sem pripravljala, ko sem bila z eno nogo že v avtu. Klasika. Na poti na obalo sem ugotovila, da v taki naglici nisem imela časa za razmišljanje, kaj vse vzeti in sem res vzela samo izdelke, ki jim zaupam in za katere sem vedela, da me ne bodo razočarali. Tokrat bo to beauty edicija, torej izdelki, ki jih uporabljam predvsem za nego obraza in telesa, ličil pa tako ali tako nisem vzela kaj dosti. Zraven zobne ščetke in zobne paste (teh seveda nisem vključila v objavo, če koga zanima, uporabljam navadno drogerijsko ščetko ter zobno pasto Sensodyne, haha) sem vzela le še maskaro, bronzer (ki ga uporabljam tudi kot senčilo) ter šminko (pri meni je to osnova ličenja; da, šminka več kot puder!:D).Frezyderm Slovenija. Brez oklevanja. Objavo o moji trenutni negi obraza si lahko v celoti ogledaš tukaj (klik), vse omenjene Frezyderm izdelke pa lahko dobiš tukaj --> klik!

Morda bi se komu zdelo odveč za krajšo pot vzeti s seboj produkte za nego las, ampak veš, tisti feeling ko greš zjutraj na pot s sveže opranimi lasmi in frizuro, na destinaciji pa se prikažeš, kakor da si ves dan preživel v restavraciji z ocvrto hrano? No, to. :D Hashtag always ready. Vse izdelke lahko prečekiraš na Keune webshopu: klikni tukaj!Naslednja produkta bi lahko dala v sekcijo random, saj ne gre za produkta, ki ju uporabljam izključno. Načeloma mi odgovarjajo vsi toniki, ki sem jih do sedaj preizkusila (samo za enega, ki je vseboval kamilico, se spomnim, da mi ni odgovarjal). Toniki, ponavljam, niso čistilci obraza, tonik uporabljamo PO čiščenju obraza, da kožo navlažimo in ji povrnemo pH:) Kar se deodoranta tiče, vem, da ni najbolj "zdrava" izbira, verjetno imamo na trgu ogromno bolj varnih, naravnih različic, ampak, kateri resnično delujejo? Ideje pričakujem v komentar!:)


In še zadnji izdelek...THE krema! Frezyderm Slovenija Sun Screen Color Velvet. O tej kremi sem pa res pisala/objavljala že neštetokrat, več o njej si preberi tukaj (klik). Sama jo uporabljam tako, za vsak dan, včasih pa jo uporabim kar kot puder/podlago in si nato naredim make-up v celoti, saj je za mojo kožo dovolj prekriven.

                                     Kateri produkti pa so must-have v tvoji kozmetični torbici?:) 


Se beremo,


SHARE:

5 comments

 1. Hey to everyone, it’s my first visit of the blog site; this blog includes awesome and actually best info for the visitors.
  i thought about this

  ReplyDelete
 2. Hey to everyone, it’s my first visit of the blog site; this blog includes awesome and actually best info for the visitors.
  check this link right here now

  ReplyDelete
 3. Hey to everyone, it’s my first visit of the blog site; this blog includes awesome and actually best info for the visitors.
  check this link right here now

  ReplyDelete
 4. Waooow!!! Magnificent blogs, this is what I wanted to search. Thanks buddy
  sober living georgia

  ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig