Thursday, 19 July 2018

POLETJE S KEUNE + GIVEAWAY!


Poletje. Čaroben čas, ko po defaultu daš možgane na off in edino, kar te skrbi, je to, pod katerim borovcem bo dovolj sence, da prebereš knjigo, ki si jo zase kupil-a že leta 2012, pa prisežeš, da pa res ni bilo časa! No, me veseli, če poletje zate poteka tako idilično, za večino od nas (ki še nismo na dopustu) pa je ta čas večinoma zapolnjen s (sladkimi?) skrbmi. Ena izmed stvari, ki mi vsako poletje prinese nekoliko sence, (ko govorim o senci in skrbeh, govorim seveda o 1st world problems, da se razumemo), je ta,  kako se bo poletna zgodba odvila za moje lase. Leta in leta so bili septembra-oktobra moji lasje samo še za pod škarje. Ki sem jih velikokrat vzela kar sama in...Ok, dovolj sem povedala. Letos sem se odločila, da bom vzela stvari v svoje roke in preprečila katastrofo. Na trgu obstaja že veliko izdelkov za poletno nego las z UV filtri, ki so namenjeni prav brezskrbnemu uživanju na soncu-v morju ali v bazenu. Danes ti bom predstavila svoj izbor: K E U N E.kateri?
kako? zakaj?

1. Care Sun Shield šampon: blag šampon z esencialnimi minerali, provitaminom B5 in anti-klor kompleksom, ki odstrani ostanke izdelkov za zaščito pred soncem, klorom in morsko vodo. Lasje ostanejo mehki in navlaženi tudi po celodnevni izpostavljenosti soncu.

2. Care Sun Shield balzam: intenzivni vlažilni regenerator, ki ga uporabiš po šamponiranju. Esencialni minerali in karitejevo maslo globinsko vlažijo suhe in krhke lase in jih naredijo voljne. UV filter ščiti lase pred nadaljnjimi poškodbami zaradi sonca. Pusti delovati 1-3 minute, nato izperi.

3. Care Sun Shield olje: gre za zaščitni sprej,  ki ščiti lase in lasišče pred izsušitvijo in UV sevanjem. Priporočam ti, da naneseš večjo količino olja, ko načrtuješ daljše izpostavljanje soncu (jaz brez olja za lase ne grem na bazen, nanesem ga na suhe in nato še na vlažne lase. Še en plus: vsi izdelki Sun Shield imajo nor vonj!).

Če se spogleduješ z izdelki Keune, ampak jih še nisi preizkusila imaš sedaj poleti odlično priložnost, da to narediš:) Ne pozabi, izdelki so veliko bolj koncentrirani kot običajni izdelki za nego las, zato so za enak efekt dovolj že manjše količine izdelka, kar pomeni, da ti izdelek "zdrži" tudi dvakrat dlje!:) Dva srečneža pa bosta letos na morje odpotovala z mini Keune paketkom presenečenja, kajti:

KEUNE X SINDIANA JONES PODARJATA!

Kako do nagrade?

Navodila najdeš na Instagramu: @sindianajonesss in na FB strani Sindiana Jones Blog!

Srečno!:)   


Do naslednjič,

SHARE:

2 comments

  1. Superb posts with lots of information!!! This is really the most miraculous blog site dude….
    this website

    ReplyDelete
  2. I'm also visiting this site regularly, this web site is really nice and the users are genuinely sharing good thoughts.
    Treatment center Atlanta

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig