Friday, 8 June 2018

Trippin with Keune: Amsterdam + Keune Factory!


Včerajšnja podelitev Grazia Beauty Awards (na katerem je ekipa Keune Slovenija odnesla kar dve nagradi za najboljša izdelka v svoji kategoriji, čestitam!) me je v mislih popeljala nekaj tednov nazaj v čudovit Amsterdam, kamor sem imela možnost odpotovati z ekipo Keune na kratek izlet (katerega osrednja točka je bil dogodek True Beauty, največji Keune dogodek v Evropi), kjer smo si med ostalimi čudovitimi znamenitostmi Nizozemske ogledali tudi sam izvor: tovarno Keune. Danes ti želim pokazati, kako smo se imeli in kaj vse smo videli na tem potovanju; saj veš, travel objave so ene izmed mojih najljubših!:)

Po dooooolgi vožnji z avtobusom, ki bi bila za nekatere morda naporna, meni pa je bila v užitek, saj obožujem dolge vožnje; kakor koli se to čudno sliši, ampak vožnja tja in nazaj je moj skoraj najljubši del potovanj. Na poti do cilja razmišljaš, kaj vse boš videl in si poln adrenalina, na poti nazaj pa premlevaš vso čudovito dogajanje preteklih dni. Jaz sem vožnjo izkoristila tudi za delo na prenosnem računalniku in klepet z ostalimi člani ekipe, tako da mi je pot res hitro minila.

Ko smo prispeli, je seveda takoj sledila insta fotka, nato pa KAVICA! ter postanek na najbolj znameniti plaži Scheveningen:
Nato smo šli v hotel, kjer smo se hitro uredili za osrednji dogodek: KEUNE TRUE BEAUTY 2018. Vse se je začelo leta 1922, ko je mlad kemik, Jan Keune, v Amsterdamu nevede začel družinsko zgodbo zmage, poguma in današnjega podjetja Keune Haircosmetics, ki je edina znamka, ki je uspela samo s fokusom na lasno kozmetiko (ne vključuje pomožnih, drugih produktov). Danes se znamka prodaja v več kot 70 državah. Gre za resnično zgodbo o uspehu. Na dogodku je spregovoril sin Gospoda Keune in med njegovim celotnim govorom sem imela kurjo polt.

Naslednje jutro smo si ogledali Amsterdam. Moji prvi vtisi o tem mestu so, da je zelo zelo čisto in  da so vse stopnice zelo ozke, tako, da pazite, kako stopite :D. Seveda je Amsterdam znan tudi po dovoljeni konzumaciji določenih substanc; čeprav sama tega ne konzumiram, pa je bilo prijetno opazovati, kako sproščeno je vzdušje v okolici coffee-shopov, ki ne prodajajo samo kave. Ljudje so sedeli na sončku ter uživali v klepetu drug z drugim. In to dopoldan! Ko ostala evropska mesta kar kipijo od stresa, dela, samo da se čim več naredi v najkrajšem možnem času, je tukaj vse potekalo počasneje in v super vzdušju. Z dvema besedama bom Amsterdam opisala kot sproščen in drugačen.
Zvečer je sledila skupna večerja s celotno ekipo Keune in moram reči, da je bilo izmenjanih kar nekaj zanimivih pogovorov. Najbolj vesela in v svojem elementu sem, ko me obkrožajo ljudje, polni motivacije. Neverjetno hvaležna sem za vse in vsakogar, ki sem ga spoznala na tem potovanju. Res ste najboljši in komaj čakam, da ponovimo kaj podobnega:)


Zadnje jutro smo si ogledali tudi tovarno Keune. Žal vsega nisem smela dokumentirati, ampak vam lahko že zdaj povem, da mi je bilo najbolj všeč to, da imajo zaposlene ljudi s posebnimi potrebami, ki delajo popolnoma enako, kot ostali, ampak s svojim tempom. In so enakopravni člani družine Keune. Ponosna sem,  da delam s podjetjem s tako super filozofijo.

Za tole priložnost se želim še enkrat zahvaliti ekipi Keune, s katero bom še veliko sodelovala, tako, da pričakujte nove vsebine zelo kmalu. Sledite meni in njim na instagramu @keuneslovenia in @sindianajonesss, prav tako na Facebooku: Keune Slovenija in Sindiana Jones Blog, da ne zamudite vsebin. Kot sem že napovedala, boste nekaj produktov lahko preizkusili tudi sami!:) Jaz se že zelo veselim, pa vi?? 

Do naslednjič,


SHARE:

2 comments

  1. This blog Info is fabulous; I must wanna see best more from your writers.
    check it out

    ReplyDelete
  2. Whatever you have provided for us in these posts really appreciative.
    Georgia Rehab center

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig