Tuesday, 26 June 2018

Kako do negovane kože poleti?


Nekje sem prebrala, da če uporabljaš samo 1 izdelek za nego kože na obrazu, naj bo to krema z zaščitnim faktorjem. Iz leta v leto se vse bolj zavedam pomembnosti uporabe zaščitnih krem, na trgu se zaščitni faktor vse pogosteje pojavlja tudi v dekorativni kozmetiki (npr. pudri z zaščitnimi faktorji ipd), kar je super novica za vse nas, ki se na dnevni bazi ličimo in lahko tako lahko še dodatno poskrbimo za zaščito pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov. Vendar pozor: za zaščito obraza moraš poskrbeti tako pozimi, kakor poleti!


Letos sem preizkusila nekaj novega: grško kozmetiko FrezyDerm, kremici SunScreen Velvet Second Skin  (običajna krema) in Color Second Skin (obarvana krema). Prva stvar, na katero pomislimo, ko kdo omeni kreme za sončenje, je verjetno težka, lepljiva tekstura. Največji plus pri kremah FrezyDerm opazim ravno v teksturi.  Meni je res wow! SunScreen Velvet NI samo sončna krema, ampak tudi krema za vsakodnevno uporabo proti staranju kože. Ravno zaradi tega je pomembno, da krema omogoča koži normalno funkcijo dihanja, ne zapira por, ima lahko in nemastno teksturo in (preverjeno) pusti žameten občutek mehke kože. Še več: kremo lahko uporabiš tudi kot osnovo pred nanosom ličil, mat učinek obdrži tudi do 6 ur in ima ugoden učinek za zakrivanje gubic in gub:)

Kremica je na "pumpico", tako ne vnašaš bakterij s seganjem vanjo
Običajna krema in obarvana krema SunScreen Velver s prijetno "gel" teksturo

Tako, sedaj ko si videl-a samo teksturo, ti bom posebej opisala obe kremici, da se lažje odločiš, katera je prava izbira zate.  Obe kremici pa zagotavljata celovito zaščito pred UVA/UVB žarki, prostimi radikali in IR sevanjem.

Običajna SunScreen krema za obraz s SPF 50:

-ščiti obraz pred soncem
-nudi žametno mehak občutek kože
-omili videz gub in preprečuje znake staranja
-je odlična osnova za ličenje
-idealna za vse vrste in barve kože ter za vse starosti

Obarvana SunScreen krema za obraz s SPF 50:

-ščiti obraz pred soncem
-nudi enakomeren barvni ton
-omili videz gubic
-odlična izbira za tiste s pigmentacijo/nepravilnostmi kože
-ton ostane stabilen več ur in ponovno nanašanje ni potrebno
-idealna za vse vrste in barve kože ter za vse starosti

Omeniti velja tudi luksuzno in izvirno embalažo, ki prav tako odraža premium kvaliteto izdelka

Moja favoritka izmed obeh je obarvana kremica FrezyDerm SunScreen Velvet. Nikoli nisem verjela v BB (obarvane) kreme in jih tudi nisem uporabljala, meni enostavno niso ustrezale. Ta pa je popolnoma spremenila mojo rutino, sedaj se le redko napudram, saj je ta obarvana kremica popolnoma dovolj za prekrivanje manjših nepravilnosti in enakomeren ten, kar je v bistvu vse, kar iščem za čez dan. Ne moti me med vsakodnevnimi obveznostmi (delo, hitenje, fitnes) in mi je ni potrebno večkrat nanašati. Običajna kremica FrezyDerm Sunscreen Velvet pa je od prvega dneva moja zvesta spremljevalka na bazenu:)Kremici lahko dobiš TUKAJ. Če pa katero (ali obe!) že uporabljaš, pa bom vesela tvojega feedbacka!:) FrezyDerm lahko "postalkaš" tudi na Instagramu in Facebooku. Klikni tukaj in tukaj:) 


Do naslednjič,SHARE:

2 comments

  1. I was searching for many blogs site and now finally I have got this cool place with lots of information.
    official site

    ReplyDelete
  2. You fully match our expectation and the selection of our data.
    Rehab Atlanta

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig