Friday, 11 May 2018

Summer in the City: Priprava kože na poletje (Tattoo Edition)Uradno ali neuradno-poletje je tu! Sončni dnevi so sicer največkrat pospremljeni s padavinami in nizkimi temperaturami zvečer, ampak to nas ne ustavi, da ne bi (že?) pokazali nekaj gole kože čez dan. Lani sem veliko pisala o škodljivem vplivu sončnih žarkov na našo kožo (tukaj mislim na pretirano izpostavljanje soncu-ali po domače: večurno brezglavo sončenje  brez kakršne koli zaščite, ki ga toliko punc, žensk prakticira in temu absolutno nasprotujem; sama se, če želim zagorel videz-za kakšno priložnost ali kar tako, poslužujem samoporjavitvenih preparatov-bolj ali manj uspešno xD). Danes Ti želim predstaviti izdelek, ki pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov ščiti ne samo moje tatuje, ampak kožo celega telesa. 

P.S. Preberi objavo do konca, saj te na dnu objave čaka posebno presenečenje :)
Objavo, v kateri sem pisala o tem, na katere vse (čudne?) načine sama uporabljam Lux Factor Tattoo Nano Shock najdeš tukaj (klik). Zakaj je moja primarna izbira ravno Lux Factor Tattoo Nano Shock?

Ima visok zaščitni faktor, ki varuje kožo pred UVA/UVB žarki, gubanjem in staranjem. Če Te ta trditev ne prepriča, beri naprej. 
Vsebuje tudi močne antioksidante, karitejevo maslo in vitamin E, kožo vlaži in preprečuje izsušitev. Nanos je enostaven in prijeten, krema tudi zelo lepo diši-ampak je brez opaznega, pretiranega vonja (tega bo vesel predvsem moški del bralcev :P). Tako lahko kremo uporabljaš tako kot jaz, po celem telesu, ali le bolj izsušenih delih (stopala, komolci, kolena, ustnice...). 

Če pa se osredotočimo samo na tetovaže, Lux Factor Tattoo Nano Shock ohranja čiste linije, enakomernost tetovaž in žive barve. Prav tako je primeren za nego starejših tetovaž (nekateri moji tatuji so že kar precej zdelani, na tistih predelih izdatno uporabim kremo, saj se nikoli ne spomnim, da bi se naročila pri tetoverju, da reši, kar se rešiti da :P). Lux Factor Tattoo Nano Shock naj bi bil primeren za nego vsaj 3 tedne starih tetovaž, ampak sama sem kremico uporabljala za nego zadnje, še povsem sveže tetovaže prvih nekaj tednov, saj mi je bolj ustrezala kot recimo Bepanthen ali katera koli druga, specifična krema za tetovaže.
Tako, sedaj sem Ti izdala, s čim bom (tako lani kakor letos) ponovno zaščitila kožo v poletnih mesecih. Še preden pa se poslovim, naj Ti zaupam, da so pri Lux Factor Slovenija Zate pripravili posebno presenečenje: 

ob nakupu kremice imaš s kodo SINDIANA na temle linku (klik tukaj) 10% popust!:)

Sedaj ni druge, kot da narediš enako, kot sem jaz na zadnjem dopustu: v torbo vržeš kopalke, brisačo, vodo in Tattoo Nano Shock-to je vse, kar potrebuješ za na plažo! Če je Tvoj dopust še daleč, pa ga vrži kar v torbico in si pripravljen/-a na dan v mestu-brez skrbi, ne bo ti zavzel veliko prostora. Bo pa nadomestil večino izdelkov, ki jih tako ali tako tovoriš s seboj.

Summer, we are ready!Fotografije: @xmartinaxo & @sindianajonesss

Se beremo,

vaša

SHARE:

1 comment

  1. Your website is terribly informative and your articles are wonderful.
    useful reference

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig