Monday, 14 May 2018

PREHRANSKO SVETOVANJE/ONLINE COACHING


Pozdravljen/-a!

Sem Sindi, tvoja zaveznica na poti do Najboljše verzije Tebe! Če bereš tole, si najverjetneje, tako kot jaz nekoč, sedaj izgubljen/-a v poplavi informacij na internetu, kaj deluje, kaj ne, kateri so tisti magični triki, ki nam bodo končno pomagali doseči naš Cilj. Kajti tole bereš z namenom. Zase imaš zastavljen Cilj. Tvoj prvi korak je že narejen.

Sama sem preizkusila VSE DIETE tega sveta (ločevalno, zeljno, keto, LCHF, vojaško, beljakovinsko, nekaj časa sem bila na veganski prehrani in lahko bi naštevala do jutri), prebolela sem anoreksijo, bulimijo in se spopadala s kompulzivnim prenajedanjem, anksioznostjo, depresijo in ostalimi motnjami, povezanimi s prehranjevanjem. Dokler nisem rekla STOP. Dovolj je bilo. Bila sem tako pretežka kakor presuha, okusila sem obe strani medalje:

levo: moja najvišja teža l sredina: začetki fitnesa l desno: prvi rezultati v fitnesu

levo: posledica stradanja/desno: nazaj na normalnem prehranjevanju in treningih za moč

Naslednja 4 leta sem namesto prekomernih količin hrane raje obsesivno požirala študije in knjige o prehrani, delovanju človeškega telesa in psihologiji. Tudi uradno sem pridobila naziv Prehranskega svetovalca, saj je moja misija, da tudi Tebi pomagam, če si kadarkoli, tako kot jaz, imel/-a težave na področju prehranjevanja, z negativno samopodobo ali imaš zgolj gorečo željo po zdravem načinu življenja, prehranjevanja ali enostavno želiš Zase tisto nekaj več.

Jaz ne verjamem v diete. Ne verjamem v 21-dnevne očiščevalne kure. Denimo, da imaš res trdno voljo, obilo motivacije in discipline in nekako "zguraš" tistih 21 dni. NIHČE pa ti ne pove, kaj se zgodi po treh tednih. Tema. Vrneš se na stare vzorce prehranjevanja in ne samo, da pridobiš nazaj tiste 4 kilograme, na obisk se jih vrne dvakrat več. In tako se vrtiš v začaranem krogu.

Zato sem se odločila, da bom vso znanje, ki sem ga v letih učenja in izkušenj, prenesla nate. Postala bom tvoja Trenerka, Zaveznica in skupaj bova dosegla/-i zastavljene cilje! Na kakšen način?Ponujam Ti rešitev.

Vendar pozor! Pri meni
ne boš dobil/-a predpisanih čudežnih zeliščnih napitkov, mrežnega podjetništva in tablet, ki so zgolj potrata Tvojega denarja. Upam, da ti to ustreza.

Tvoj PRVI POSVET z menoj je popolnoma brezplačen. Na tem posvetu ugotoviva, kje so težave in kakšni so tvoji cilji. Posvet lahko opraviva v živo, v Mariboru ali v Lendavi.

Če si od daleč, brez skrbi! Beri naprej. Posvet lahko opraviva tudi online, preko Skypa ali enostavno preko e-maila. Kontaktiraš me lahko na sindianajonesblog@gmail.com ali na telefonski številki 031-343-727.

Najprej morava določiti Tvoje Cilje; če nekaj izmed teh naštejem:

-hujšanje/izguba maščobne mase
-pridobitev mišične mase
-temelji zdravega načina prehranjevanja...


in še veliko več.

Nato se odločiš, ali za naprej želiš posvete/vodenje v živo 
(tukaj na dva tedna ali vsak teden-kakor se odločiš, opraviva tudi analizo telesne sestave) ali je zate boljša izbira online trenerstvo. Če si od daleč, je torej Tvoja rešitev online coaching, ki poteka enako efektivno.

Nato naju loči samo še nekaj korakov do tvojega personaliziranega programa (NE verjamem v copy-paste diete, ki se jih poslužujejo nekateri trenerji, VSE enostavno NE MORE ustrezati vsem). Na Tvoji poti sem jaz ob tebi, te spremljam, na voljo sem za vsa vprašanja, tukaj sem, da Ti pomagam in Te motiviram.

Tako.  In že lahko začneš....

Če si pripravljen/-a na spremembo, ne odlašaj in me kontaktiraj na sindianajonesblog@gmail.com ali na telefonski številki 031-343-727.

Ker jaz verjamem Vate!

P.S. Na spodnji povezavi si lahko prebereš tudi izkušnjo zadovoljne stranke:

http://www.cherrycolors.com/2017/12/becoming-more-me-with-sindiana-jones.html

Lep pozdrav,


SHARE:

3 comments

 1. The people are very lucky to have this blog because it has better knowledge.
  click for more info

  ReplyDelete
 2. You create sense out of the foremost complex topics.
  my review here

  ReplyDelete
 3. When you have excessive amount of food than your expected regular amount,it will definitely create issues for your body. But you can really have your favorite food somewhile but in limited ways though like you explain here so perfectly in glorified ways.

  ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig