Sunday, 22 April 2018

The Sun Makes My Skin Glow...and so does Chiara Ambra!


Zadnje čase sem imela kar slabo vest, ko sem se v drogeriji sprehodila mimo oddelka z maskami, saj si, priznam, že zelo dolgo nisem vzela svojih "20 minut" za maskanje. Ob zadnjem obisku sem si prisegla, da bom vsaj vsak konec tedna uporabila kakšno, saj negi kože namenim res veliko časa, rezultat tega pa je, da se ne spomnim, da bi kadarkoli tarnala zaradi težav s kožo. Hidracija in pravilna nega sta zame vse. Ko mi je Maša iz Maša Beauty Studio (klik) predlagala maske Chiara Ambre, so me takoj pritegnile, saj s sheet maskami res nimam veliko izkušenj. Nekaj dni kasneje so že bile pri meni in začelo se je veselo preizkušanje (tisti, ki me spremljate na Instagramu, @sindianajonesss, veste, da sem kar 2 uporabila isti večer pred potovanjem na Nizozemsko:D). Katera maska je moja najljubša in ali sem z njimi na splošno zadovoljna? Beri naprej! Na koncu te čaka tudi presenečenje:)

Kakšne maske so Chiara Ambra?

Maske so nemški proizvod, so brez parabenov in parafinov (tistega pekočega občutka na koži, kot po nekaterih maskah, tukaj ni bilo!). Prejela sem več različnih mask: intenzivne vlažilne, pomirjujoče, čistilne, maske za roke, hidrogelne, svilnato vlažilne, za uravnoteženo vlaženje, anti aging maske in maske za ustnice. Mislim, da skoraj vse vsebujejo hialuron, ki je moja najljubša sestavina vsakega izdelka za nego kože. Hialuron je sestavina, ki jo naše telo naravno proizvaja in ima izjemno vlažilen efekt, koži povrne prožnost in pomaga vzdrževati kolagen, torej lahko govorimo o anti-ageing učinku. Priznam, da me je (zraven kjut embalažic) prepričalo ravno to. 

Kako in kdaj uporabiti Chiara Ambre maske?

Sama maske uporabljam 2x/teden, te maske bodo od sedaj Chiara Ambre, definitivno sem zase našla prave in bodo čudovito dopolnilo moje rutine za nego kože. Uporabim jih ob koncu tedna, ko imam na sebi vso "težo" preteklih dni in enkrat vmes, ko najdem zvečer malo časa zase. Prejšnjič sem masko uporabila med 20 minutno meditacijo. Uporabljaj jih, ko začutiš, da tvoja koža potrebuje nek dodaten "kick", vlago in sijaj. Na hrbtni strani vsake maske najdeš namen posamezne maske in navodila za uporabo (v slovenščini!). Maske se obrazu lepo prilagodijo in ne lezejo dol.
IN SEDAJ ŠE PRESENEČENJE!


Svojo masko Chiara Ambra (ki jo lahko, mimogrede kupiš še prijateljici, punci ali mami, vsaka ženska (ali fant!) je vesela darila, s katerim se lahko razvaja) si lahko zagotoviš na spletni strani Maša Beauty Studio, s kodo SINDI20 pa imaš 20% popust na vse nakupe nad 10EUR, za nakupe nad 20EUR pa ta koda prinaša še brezplačno dostavo! Jupi!

Za vsa dodatna vprašanja lahko pišete meni na sindianajonesblog@gmail.com ali pa se obrnete kar na Mašo (najdete jo na Instagramu: @masa.beautystudio ali na FB: Maša beauty studio).


P.S. In katera maska je moj osebni favorit? Brez dvoma tale:

Ne pozabite mi seveda sporočiti, kako boste zadovoljni z maskami!:)

Do naslednjič,

vašaSHARE:

3 comments

 1. Your articles are very well written and unique.
  this page

  ReplyDelete
 2. Flexible foam is a thick, ultra-steady how material that complies with your about body as you rest. It got this supports your body in each position, giving additional read this padding and solace to your hips, neck, and shoulders. In case you're prepared to move up to an increasingly rich and strong dozing experience, know this an adjustable foam sleeping cushion may be exactly what you need. In the event that you frequently wake this up with back, neck, or shoulder better this torment, all things considered, you're wow resting on an inappropriate sleeping cushion for you. As a rule, adjustable foam is an got this incredible method to take care of this issue, yet picking the correct bedding solidness for your dozing style is additionally key.

  ReplyDelete
 3. It’s a classic great for me to go to this blog site, it offers helpful suggestions
  sober living georgia

  ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig