Sunday, 1 April 2018

MARCH 2018 FAVORITES! (Beauty&Fitness)


Mesec marec je bil letos zelo pester, kar se novih odkritij tiče!:) V tej objavi želim s teboj deliti vse, kar je pritegnilo mojo pozornost in na takšen ali drugačen način postalo del mojega vsakdana:) Razmišljam, da bi podobno objavo naredila pogosteje! Če se ti bo zdela objava zabavna ali koristna, mi to vsekakor povej spodaj v komentarjih:) Pa začnimo!

1. Paletka senčil Soph x Makeup Revolution iz Ličila.si

Ta paletka je takoj pritegnila mojo pozornost! Z njo sem si zelo hitro naredila makeup, ki mi je bil na koncu tako všeč, da sem se odločila, da ga dokumentiram. Če bi si vzela več časa in načrtno naredila kakšen "look", bi zadeva lahko izpadla veliko bolje. Všeč so mi odtenki, menim, da so mi pisani na kožo (dobesedno:D), in pa predvsem dejstvo, da vsebuje tako mat kot "shimmery" odtenke. Svojo si lahko priskrbiš v DM-u, Tuš drogerijah ali na tem linku (klik).
2. Pajkice za fitness One More "Military Leggings" iz Maxximum Shopa


O teh pajkicah ne želim izgubljati veliko besed, saj ste me jih videli nositi dva treninga zapored:D (po prvem treningu sem jih takoj dala na pranje, da so bile na voljo drugi dan:D). Pajkice so iz svetovnega materiala (iz tega razloga jih kupila tudi soseda), lepo poudarijo postavo, niso previsoke (ne gredo čez popek) in so res "second skin" varianta. Jaz sem svoje kupila v Maxximum Shopu Maribor, vse detajle pa si lahko ogledaš tukaj (klik).


3. Mazilo za ustnice Wedderspoon iz Sladko.si


Ti "labeli" me spremljata praktično vsepovsod. Sta tudi vlažilni podlagi za vse moje tekoče mat šminke, za katere veste, da sem obsedena z njimi. Vsebujejo Manuka med, ki ima številne koristne snovi; prav tako vlažilno karitejevo maslo, organski čebelji Manuka vosek in organsko kakavovo maslo. Je brez kemikalij ali umetnih aditivov, je cruelty, parfume in petroleum freeWin! Jaz imam obe verziji, z medom, kokosom in limeto ter z medom in pepermintom. Dobiš ju lahko tukaj (klik).
4. Paletki senčil Anastasia Beverly Hills Soft Glam & Modern Renaissance

Left: Modern Renaisscance/Right: Soft Glam

Kar se ličenja in lepotičenja tiče, je mesec marec definitivno minil v znamenju paletk senčil. Po dolgem času in neskončnih wish listah (in seveda brezplačni poštnini na spletni strani Cult Beauty), sta najbolj priljubljeni paletki v svetu ličenja končno našli pot k meni domov. Čeprav imata kar zasoljeno ceno (okrog 45 funtov na paletko), sta po mojem mnenju vredni vsakega centa. Jaz to strukturo primerjam kar z maslom; mazljivost (in pigmentacija) je neverjetna:) Če mi slediš na instagramu, te bom sigurno zasula s številnimi make-up looki, narejenimi s tema paletkama:)

Uporabljena paletka: ABH Modern Renaissance

Uporabljena paletka: ABH Modern Renaissance
5. Osvetljevalec Makeup Revolution Rose Gold Ingot iz Ličila.siNavdušenje nad mojim bivšim najljubšim osvetljevalcem se je z lanskim letom nekoliko poleglo (The Balm: Mary-Lou Manizer) in sem bila v iskanju novega. Takoj, ko sem preizkusila tega, sem vedela, da bo postal moja stalnica:) Uporabljam ga na vekah (pod obrvjo),  na zgornjem delu ličnic, v kotičkih očesa, nad ustnico in na nosu. Če gre za kako fotografiranje, ga nanesem tudi na ključnico in ramena. Ima taki svež rose gold sijaj in me bo spremljal celo pomlad!:) Dobiš ga lahko tukaj (klik).
6. Shaker s podpisom Virag KissVčerajšnjega dneva ne bom posebej opisovala, ker sem vas dovolj zasula s storiji na Instagramu. Udeležila sem se prvega seminarja PRO Bikini Fitness tekmovalke Virag Kiss v Budimpešti, kjer nas je zasula z ogromno informacijami o prehrani (tekmovalcev) in treningih, ki jih še zdaj nekako predelujem. Učili smo se tudi poziranja in odtrenirali z Lekli Lacijem. V goodie bagu nas je čakal tudi njen šejker, katerega sem se posebej razveselila, saj ga tukaj v Sloveniji nisem mogla dobiti:) Virag je izjemno lepa ženska, vendar je sama ne občudujem izključno zaradi tega. Kar me najbolj fascinira pri njej je njena odločnost in predanost. Ne samo, da je dvakratna svetovna prvakinja, kar zahteva enormno količino discipline (nekaj zanimivih in realnih prigod s prehrano nam je zaupala na samem seminarju), ampak zraven uspešno "fura" tudi posel ter obiskuje pravo ter politologijo. Njeno pot spremljam že nekaj časa, vsak njen video sem pregledala 4x zaradi ogromne količine informacij in preživeti dan z njo je bila res nerealna izkušnja:)


P.S. Zanimivost: njeno ime v prevodu pomeni "Mala (Kiss) Roža (Virág). Izgovori pa se Virag Kiš. :) 


Tako! Pa smo pri koncu! V to objavo sem želela vključiti še nekaj tenisk, ki sem jih kupila ta mesec, ampak jih imam toliko, da sem razmišljala o objavi My Sneakers Collection. Bi te zanimala? Povej mi tudi, kateri so tvoji favoriti meseca marca in ali si preizkusil/-a katerega od mojih?:)

Se beremo!


SHARE:

2 comments

  1. Ti dve paletki bom verjetno tudi jaz kupila, enostavno sta mi čudoviti.

    Čeprav imam že tisoč in ena podobno doma, ampak me res zanima kvaliteta senčk in če rečeš, da so kot "puter" si me prepričala, ahaha.

    ReplyDelete
  2. I would be supportive on all your articles and blogs as a result of they are simply up to the mark.
    this website

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig