Saturday, 17 March 2018

ROSECOCO: Set za beljenje zob

Odkar sem na svojem Instagramu (@sindiana.jones) objavila, da sem v test prejela set za beljenje zob znamke Rosecoco, ste me dobesedno zasuli z vprašanji, ali deluje! Danes vam bom poskusila opisati svojo izkušnjo z omenjenim setom in vam morda nekaterim olajšala odločitev ob nakupu!:) 


Najprej, kaj set sploh vsebuje?

-lučko
-nastavek za zobe ("modelčke")
-3x3ml gela za beljenje zob
-navodila za uporabo
-škatlico za shranjevanje nastavkov


Moja izkušnja:


Želim si, da bi vsaj enkrat pred začetkom uporabe česarkoli detajlno prebrala navodila za uporabo. Prihranila bi si vso nepotrebno mučenje, ki je spremljalo mojo prvo uporabo. Nato sem se obrnila na Rosecoco shop, kjer so mi prijazno poslali vsa nazorna navodila, ki sem jih potrebovala. V drugo in v tretje je šlo že gladko. En tretma mi je vzel cca. 30 minut, ravno dovolj za čekiranje novičk na Instagramu, da hitreje mine:). Rezultati so bili zelo hitro vidni, kar je zame ob vseh fotografiranjih in dogodkih še posebej pomembno. Tudi zobje/sklenina ni bila občutljiva, nič ni skelelo ali bolelo. In nenazadnje, tudi cena je veliko bolj ugodna, kakor podobna storitev pri zobozdravniku!


Kratki napotki ob uporabi (v drugo gre rado!):
Nastavke za zobe je potrebno segreti in ko se malce ohladijo (ne preveč, toliko, da se vaši zobje še lepo odlijejo v "modelčke") ugriznemo vanje in jih položimo v hladno vodo, da ohranijo "odtis" (se opravičujem za vse "profesionalne" zobozdravniške izraze :D). Po tem postopku enostavno odstrižemo odvečen (zgornji) del nastavka. Modelčke napolnimo z gelom in že so pripravljeni za uporabo! Vsa podrobna navodila pa seveda najdeš priložena v setu:)

Koristni napotki:

Ena "injekcija" je za DVE uporabi in lučke med beljenjem NI potrebno držati. (ojej, Sindi). Če ti gelov zmanjka, ti ni potrebno znova naročiti celotnega seta, ampak lahko gele naročiš posebej:)Cena in kje lahko dobim svoj Rosecoco set za beljenje zob?

Svoj set za beljenje zob lahko dobiš tukaj (klik). Super novica: set je sedaj znižan iz 49,90 EUR na 29,90 EUR! Akcija velja le še nekaj dni, tako, da če razmišljaš o nakupu, je pravi čas sedaj:)

P.S. Sindianin nasvet za piko na i:


Za še bolj bele zobe izberite šminko s hladnim podtonom; šminke s toplim, koralnim, oranžkastim podtonom bodo vaše zobe vizualno naredile malenkost bolj rumenkaste!:)

Prijetno uporabo vam želim in se beremo naslednjič,

vaša


SHARE:

4 comments

 1. I’m trampled by your contents carry on the wonderful work.
  look at this site

  ReplyDelete
 2. Hey! That was an interesting post. I am in love with your fashion style. You are looking so pretty in these pictures. I just want to add Lip piercing jewelry in this post. In these days Vertical Labret Piercing is a huge trends. Thank you so much for the lovely post.

  ReplyDelete
 3. The positive side is that blogyou can do all these energizes and blog bill installments alongside the additional advantages like Mobikwik limits, Coupons, cashback and a blog lot more offers. 'Peruse plans' alternative in Mobikwik causes you pick the best plans accessible for you. Presently there is no need of imparting your number blog to retailers while blog energizing. Everything should be possible without anyone else whenever it might suit you. So appreciate the Quick energize on Mobikwik. As all of you know Airtel India is one of the greatest media transmission blog organization, biggest supplier of portable communication, second biggest supplier of fixed communication and furthermore a supplier of broadband and membership TV administrations. It have an alternative of blog moment online energize and installments.

  ReplyDelete
 4. It is extremely nice to see the greatest details presented in an easy and understanding manner.
  Georgia Rehab center

  ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig