Thursday, 25 January 2018

Back to Good Hair, Back to Buhair! #keuneambassador


Ko se nisem mogla spomniti datuma zadnjega obiska pri frizerju, sem vedela, da je napočil čas za ponovni obisk. Moji lasje so bili nujno potrebni sveže barve in škarij, zaradi nenehnega norenja in hitenja v zadnjih dveh tednih pa tudi ni bilo neke posebne motivacije za nego s tisto piko na i. Osnove. Pa še to na hitro. Šamponiram enkrat.  Balzama nanesem le toliko, da se bežno dotakne konic in sperem, še preden se vsi trije obroki na štedilniku zažgejo. Obup. Pred obiskom so moji lasje torej izgledali tako:
Suhi lasje brez leska, poškodovane in suhe konice
Ko sem ponovno vstopila v frizerski salon Buhair (klik), sem bila prijetno presenečena. Sprejel me je čudovit, minimalistično prenovljen ambient. Waw. Nato tudi Boštjan in ostali, ki so ob vsakem obisku neverjetno prijazni, pozorni in predvsem upoštevajo želje stranke; prav tako pa nudijo vso strokovno pomoč in svetujejo, ko je to potrebno. Sama nisem točno vedela, kaj želim in sem se popolnoma prepustila Boštjanu, ki je zame pripravil tehniko Color Melting.


Ker sama res nisem domača v teh vodah, vam bom po najboljših močeh poskušala približati postopek včerajšnjega razvajanja:
Barvanje je bilo razdeljeno na dva dela; zgoraj pri narastku so se odločili za temnejšo, hladno barvo. Zaradi moje suhe strukture so iz barve v bistvu naredili preliv, ki ni tako koncentriran in ne uniči mojih las (še dodatno).  Po dolžini so nanesli tri različne odtenke Semi Color (Semi Color je v bistvu neke vrste negovalna barva). S to tehniko (Color Melting)  so ustvarili poseben 3D efekt, ki je najbolj viden na dnevni svetlobi. Barve se čudovito prelivajo! Tokrat sem tudi prvič dovolila, da frizer vzame škarje in odstriže konice po POTREBI:) (Vsi poznamo "frizerskih pol centimetra, kajne? No, tokrat mi res ni bilo mar, samo da izgledajo bolj zdravi!)

Končni rezultat:

Ekipa Buhair, ponovno hvala za to čudovito izkušnjo, prav tako se zahvaljujem Keune Slovenija za vso razvajanje in znanje glede nege las! Only the best is good enough

Jaz imam že rezerviran naslednji termin, pa ti?


Do naslednjič,
SHARE:

3 comments

 1. Jaz pa zmeraj pridem k frizerki s enim samim navodilom - odstrani, kar je uničeno. Lasje zrastejo. ;) Tvoji pa zdaj res izgledajo čudovito!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Desetka za pogum!:)

   Hvala ti, res je bil že skrajni čas!:)

   xx,

   Sindi

   Delete
 2. I constantly emailed this site post page to all my friends, because if prefer to read it then my all friends will too.
  get redirected here

  ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig