Tuesday, 5 December 2017

5 IDEJ ZA DARILO: ZANJO IN ZANJ (PRVI DEL)

Božično-novoletni čas...Čas veselja, dobre hrane, prijetne družbe in dolgih, prazničnih večerov. Pa vendar, tudi čas hektičnega tekanja po trgovinah v iskanju tistega popolnega darila zanjo ali zanj. Odločila sem se, da vam poskusim olajšati izbiro in vam pokazati nekaj izdelkov, katerih bi bila tudi sama vesela pod smrečico. Lahko se odločite samo za eno, glavno stvar ali kombinirate več izdelkov, vsekakor pa (sploh) v tem času še vedno največ pomeni kakšno dobro delo, dolg pogovor s prijateljico ob čaju, kakšen objem več kot običajno in da vsaj decembra pustite vso negativnost in "favšerijo" za seboj. Pripravite se na 2018 kot najboljša različica sebe. :)
1) LUX FACTOR SERUM ZA RAST TREPALNIC
Naš najljubši serum je dobil novo, praznično "obleko"! Tega darila se bo zagotovo razveselila vsaka ženska, saj vemo, da pogled pove več kot 1000 besed. O serumu sem povprašala prijateljice in tudi one so enako zadovoljne, kot sem sama. Kaja iz Kaja HealthyWorld pravi: "Testirala sem ga 30 dni. Vrhunsko. Jaz imam res enkrat daljše trepalnice, odkar ga uporabljam. To je že moj tretji ali četrti po vrsti!"

Dobiš ga lahko tukaj (klik).

2) OBSTOJNA TEKOČA (MAT) ŠMINKA  ZNAMKE NEEMAKEUPMILANO

V prazničnem decembru zasijte z eno izmed tekočih šmink trendi barv! Moja najljubša je definitivno nude odtenek My Fav, decembra pa rada posežem tudi po glamurozno rdeči Red Carpet! Tudi po slavnostni pojedini in kozarčku dobre kapljice bo tekoča mat šminka ostala na svojem mestu. Cena tekoče šminke je 20, 90EUR,  naročiš pa jo lahko tukaj.
Pa še nasvet: če se ti zdijo mat šminke presuhe za tvoje ustnice, pred nanosom ličil nanesi balzam za ustnice, da se do koraka nanosa šminke tvoje ustnice lepo omehčajo!:)
3) SPODNJE PERILO IZ MODNE DAME

Po moji blog objavi/recenziji perila Modna Dama (objavo si lahko prebereš tukaj) sem dobila veliko sporočil, kako bi bila marsikatera punca vesela takšnega perila (sploh pa je bila nepopisna reakcija prijateljic, ki so moj kompletek videle v živo!). Če si fant, in bereš tole objavo, ne skrbi! Gospa Eva iz Modne Dame ti bo pomagala pri izbiri pravega kompletka. Tvoja draga (prijateljica) bo navdušena! Ob nakupu pa lahko uporabiš tudi mojo kodo s popustom: SINDI15.Ponudbo si oglej tukaj (klik.

4) "SLADKOR BREZ SLADKORJA" OZIROMA DOBROTE IZ SLADKO.SI

V objavi na mojem Instagramu (klik) sem že napovedala, da bodo moje drage pod smrečico letos čakale dobrote iz spletne strani sladko.si (klik). Za vse tiste, ki se radi posladkajo in ob tem še vedno radi popazijo na zdravje in/ali težko prigarano postavo, je to darilo več kot idealno! :)
5) ROKOVNIK ZA LETO 2018 BY STUDIO AVD

Ena izmed mojih novoletnih zaobljub je vsekakor (še) boljša organizacija. Zdi se mi, da je "time management" spretnost, ki se je nikoli ne izučiš do konca. Vsak dan te čaka nova "šola" ali nov izziv, ki mu enostavno moraš biti kos. Takšne in drugačne naloge pa vsekakor olajša skrbno izbran rokovnik in danes Ti predstavljam večno klasiko: črn, eleganten, minimalističen kos, ki se ga ne bi branil nihče. Jaz sem se že odločila, da bom v svojega vpisovala termine svojih strank (ličenje, prehransko svetovanje,...) in blogerske dogodke, katerih bo, vsaj upam, veliko v prihajajočem letu! Planer lahko dobiš tukaj, ne pozabi pa prečekirat tudi ostale ponudbe!
Tako, to bi bilo vse za danes, kmalu pa sledi drugi del objave, kjer ti bom pokazala nekaj idej, ki bi jih bil vesel tvoj dragi, prijatelj, brat... Skratka, ne bomo izpustili niti moških želja!:) Sedaj se pa poslavljam, da grem anketirat še svoje moške znance, česa bi si pa pod smrečico oni najbolj želeli, hehe ;)

Do naslednjič,


SHARE:

1 comment

  1. The caliber of information that you're offering is merely wonderful.
    great post to read

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig