Sunday, 24 December 2017

5 IDEJ ZA DARILO: ZANJ

Vem, da sem že malo pozna s tole objavo, saj božični večer že trka na duri. Pa vseeno, obljuba dela dolg, zato sem s pomočjo prijateljev, znancev zbrala še nekaj idej za darilo zanj, ki ti bodo morda v pomoč v novoletnem času. Darila so primerna tako za božič, kakor za rojstni dan ali pa morda samo tako-brez razloga. Če nam nekdo veliko pomeni, se tega tako ali tako zaveda na podlagi naših dejanj na nepomembne dni v letu, ki so, če potegnemo črto, veliko pomembnejši od uradnih dni za obdarovanje. Preden se čisto raznežim-ja, božični duh je končno ulovil tudi mene, popolnoma nepričakovano;  ko sem že bila prepričana, da sem  čisto prerasla ves ta hype okrog božiča, sem takoj, ko sem prestopila domači prag, začutila tisto nekaj v zraku. Vonj po piškotih, moji domači, praznovanje sestrinega rojstnega dne, ugotovitev (po treh urah težkih debat na kavču), da moji mali (sestrične in bratranec) že zdavnaj niso več mali. In hvaležnost. Hvaležnost, da imam vse to. Ves večer sploh nisem opazila daril, ki so že nastavljena pod jelko. Vem, da so bila skrbno izbrana z veliko ljubezni, ampak zame je tisto pravo darilo trenutno dogajanje okrog mene. Hvaležna. VESEL BOŽIČ:)))

1. PARFUM 


Objavo bom otvorila z najbolj klišejskim darilom od vseh-parfumom. Moj izbor sta Dior-Sauvage in Paco Rabanne-1 Million, saj sta, ko sem lani takega časa še delala na parfumeriji v Mullerju, bila ta dva vonja najbolj iskana. Mislila sem, da je letos v modi kaj drugega, ampak sem od znancev še vedno prejela ta dva predloga, med najbolj pogostimi se je znašel tudi Armani-Code. Imaš še ti kakšen predlog? Zaupaj mi ga v komentarjih spodaj!:)

2. STEKLENICA NAJLJUBŠE PIJAČE


Letos sem  na željo in z velikim presenečenjem morala kupiti svojo prvo steklenico Camparija (pojma nimam, kakšnega okusa je), ampak steklenica  žgane pijače ali morda dobrega vina (pri izboru vina bodite pozorni na karakter in okus osebe, ki mu/ji vino podarjate; o tem, katero vino je primerno za koga, sem se pred kratkim poučila od mojstrov v ptujskih kleteh ob snemanju reklamnega videa) je lahko darilo samo zase ali morda dopolnilo glavnemu darilu. Minister za zdravje svetuje...Kaj že?:)

3. VIDEOIGRA

Če je tvoj fant računalniški navdušenec in pravi player (vendar samo, kadar pride do igric!:)), mu izkaži podporo in ne nergaj vsakič, kadar vklopi Fifo ali PES (je ta zadnji še aktualen?). Vprašaj ga, ali se mu lahko pridružiš; obljubim, da se naslednji dve uri ne boš niti premaknila, saj boš popolnoma padla v svet igric. Morda so mu ljubše strateške igre? Vprašaj njegove prijatelje, katero ikonično igro pogreša v svoji zbirki! Na vidiku imaš bonus točke in spremstvo pri šopingu še vsaj ves naslednji mesec!;)

4. ŠPORTNA PREHRANA/PREHRANSKI DODATKI


Je tvoj fant ali brat športni navdušenec? Z vrečko njegovih najljubših proteinov ne moreš zgrešiti, veselje je garantirano. S tem mu tudi izkažeš, da ga podpiraš pri njegovem načinu življenja in ti bo nadvse hvaležen. Moji najljubši so iz trgovine Maxximum (okusi iz leve proti desni: jogurt-marelica, oreh, cimet-jabolčna pita). Pa njegovi?

5. MOTIVACIJSKA (AVTO)BIOGRAFIJA


Včasih ne morem iz svoje kože slovenistke in kakor vsak pravi knjigožer, tudi sama podarim vsaj eno knjigo na sezono. Svojega fanta, ki je knjige zaradi obveznih branj v osnovni in srednji šoli sovražil, sem tako navdušila nad motivacijskimi (avto)biografijami, da si je v roku dveh let SAM kupil tri knjige. Neverjetno. Upam, da te objave ne bo videl pred večerom!:)

Do naslednjič,


SHARE:

3 comments

 1. Wonderful, just what a blog it is! This blog has provided the helpful data to us continue the good work.
  Get More Info

  ReplyDelete
 2. Hi to everybody, here everyone is sharing such knowledge, so it’s fastidious to see this site, and I used to visit this blog daily.
  see here

  ReplyDelete
 3. Great Blog!! That was amazing.Thanks for sharing. fragrancex coupon

  ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig