Wednesday, 15 November 2017

MODNA DAMA: ROMANTIČNO VS. DRZNO!


Ko me je gospa Eva prvič kontaktirala, če bi želela preizkusiti spodnje perilo www.modnadama.si, sem bila, priznam, zelo presenečena. Obleke? Ja. Ličila? Takoj. Na spodnje perilo pa nikoli nisem dajala posebnega fokusa saj a) zdelo se mi je, da nikoli ne bom ugotovila (svoje) primerne velikosti (tako kot moškim (vsa čast izjemam), so tudi meni te 85BŽD oznake španska vas) b) da mi iz enakega razloga (glej točko a) nič ne pristaja.  Gospa Eva mi je bila tukaj v veliko pomoč, dobesedno preko spleta je do p i k i c e natančno ugotovila mojo velikost...vsega pravzaprav. Tudi ko je šiviljski meter zatajil, je ona točno vedela, kaj me muči, kje sem se izgubila in kaj mi "ne štima". Poslala mi je veliko različnih modelov in brez pretiravanja lahko trdim, da sem prvič v življenju občutila, kako je, ko pravijo, da oblačilo resnično pristoji in daje občutek lahkotnosti; kakor da ne nosiš ničesar. Nikjer nič ne tišči ali pritiska, ne reže v kožo, ni preveliko; vse se me oprime, kot da je narejeno zame. Jaz sem se zaljubila. Izbrala sem naslednja dva kompleta, ki Ti ju želim predstaviti danes:Kaj je posebnost Modne Dame? Gospa Eva pravi:

"Poleg velike izbire različnih kolekcij (letno se zvrsti skoraj 30 različnih kolekcij), ponujamo širok razpon velikosti: od košarice A do H, nekatere modele celo do košarice J! Ženske s povprečnim prsnim obsegom in zmerno veliko košarico najdejo nedrčke marsikje. Tiste z zelo ozkim obsegom (npr. 65) ali širšim (95, 100), po možnosti z precej velikim oprsjem (G, H) pa imajo stalno težavo ne le najti dober nedrček, ampak najti tudi lep nedrček. Pogosto svoje obstoječe nedrček imenujejo »mamasti« in se v njih ne počutijo prav nič ženstveno. Od tod se je razvila ideja o Modni Dami, ki poskrbi za vse ženske tudi na tisti ravni, ki so s strani trenutne ponudbe velikokrat pozabljene.

Nedrček Maribel (vir: www.modnadama.si)
Spodnjice Maribel (vir: www.modnadama.si)
Komplet Celine (vir: www.modnadama.si)

Povezave do artiklov iz obeh kompletkov, ki sem ti ju predstavila danes. 

Nedrček Maribel (nepodložen): https://www.modnadama.si/nepodlozen-nedrcek-maribel

Spodnjice Maribelhttps://www.modnadama.si/spodnje-hlacke-maribel

Nedrček Celinehttps://www.modnadama.si/pushup-nedrcek-celine

Tangice Celine: https://www.modnadama.si/tangice-celine

In še moj najljubši kos iz obeh kompletkov: nedrček Maribel 

!!! Ne pozabi, da lahko do konca decembra ob nakupu na www.modnadama.si koristiš mojo KODO S POPUSTOM, ki se glasi SINDI15.

Do naslednjič,SHARE:

2 comments

  1. Thanks for the post! It is going to help me in my wardrobe addition. I loved all the outfits that you shared. For a girl like me who loves to try the latest fashion trends, this collection is worth a try. I highly recommend this one. I have a good experience of the Cosabella brand from that I have bought Sexy Lingerie that is very nice and fashionable. Thanks.

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig