Tuesday, 24 October 2017

Life is short. Your lashes shouldn't be!


Živijo! Danes ti želim predstaviti izdelek, ki ga bom testirala naslednjih nekaj mesecev. Redno. Vsak dan. "Pinky promise". Ker sem prevelik "firbec", me tokrat res zanima, ali je serum za rast trepalnic Lux Factor: Wild Eyelash Volume tako dober, kot obljublja. S podjetjem Lux Factor se ne srečujem prvič, testirala sem že njihovo kremico za tatuje (za tisto, malo bolj osebno objavo klikni tukaj), zato z veseljem dajem priložnost tudi serumu. Kot veste, sem izdelek prejela že poleti, ampak, zgodilo se je ravno to. Poletje. Bazen. Poležavanje. Morje. Sonce. Moja zadnja misel takrat je bila, da bi mogoče potrebovala malce daljše trepalnice. Hehe. Dolge in goste trepalnice so mi zelo všeč, bila sem enostavno prelena za konstantno "beauty rutino", večinoma sem se držala kar tiste ravne, preverjene linije najmanjšega odpora. Temperature so se končno ohladile in kot vsako leto, je jeseni moja delovna vnema in "splošna" motivacija na vrhuncu, čas je, da tudi moja beauty rutina dobi piko na i. Kaj sploh je Wild Eyelash Volume, kakšne rezultate obljublja, kje ga dobim in kakšna je cena?

Wild Eyelash Volume je serum za rast, krepitev in zgostitev trepalnic; le-ta vzpodbuja rast novih.  Rezultati so baje vidni že v 2-4 tednih, pomaga pa tudi preprečevati lomljenje in izpadanje tvojih trepalnic. Nekatere punce so ga preizkušale tudi na obrveh in imele super rezultate (si tudi ti ena od tistih, ki smo žal sledile trendu tankih obrvi v srednji šoli?:(). Gre za naraven izdelek, ki ga lahko (moraš!) uporabljati vsak dan in je primeren tudi za občutljive oči. Sama nosim kontaktne leče in nimam nobenih težav. Svoj zdelek lahko naročiš tukaj, za 28 dnevno terapijo pa boš odštela 39,90 .

Kako se Wild Eyelash Volume sploh uporablja?

Optimalno je, da serum uporabiš dvakrat dnevno. Zjutraj in zvečer pred spanjem. Izdelek nanašaš s priloženim aplikatorjem na ZGORNJO in SPODNJO veko (območje okrog oči mora biti čisto) tik ob trepalnicah. Nekaj minutk pustiš, da se serum vpije (preden se morda naličiš). Pri Lux Factorju svetujejo, da če nosiš lečke, jih pred in med uporabo odstraniš; sama sem zaradi naglice to pravilo že večkrat prekršila in me izdelek niti najmanj ni dražil, ni povzročal rdečice ipd. Le pri nanosu bodi previdna, da ne "zaideš" iz kože vek.

Zakaj sem se jaz odločila za uporabo seruma za rast trepalnic?

Moje trepalnice so vedno bile (pre)dolge, imela sem težave pri izbiri dioptrijskih očal, saj so se trepalnice vedno "zaletavale" v lečo. Tako smo se odločili za kontaktne leče. Približno leto dni nazaj sem si trepalnice prvič dala podaljšati in to sem počela tako "on and off" nekaj mesecev. Čeprav mi je končni efekt super, se mi zdi, da nisem oseba, ki bi lahko imela konstantno podaljšane trepalnice (ker se zelo rada ličim, mi težave povzroča odstranjevanje očesnega make-upa, ko imam podaljšane trepalnice; če in ko jih imate podaljšane, vsakodnevni popoln očesni make-up ni najbolj optimalna izbira; tiste, ki jih imate podaljšane, to najbrž že veste). Ne trdim, da si jih ne bom več podaljšala, tega ne bom storila le v obdobju uporabe navedenega seruma, da vam lahko pokažem realne rezultate (čez nekaj mesecev sledijo before/after fotografije). Ko mi je odpadla še zadnja "serija" podaljšanih trepalnic, so se mi moje zdele malenkost v slabšem stanju, kot pred podaljševanjem. Krajše in vsekakor manj goste. Zato sem se odločila, da dam temu serumu priložnost, da moje vrne v prvotno stanje. Do takrat pa bom za snemanja in fotografiranja uporabljala umetne (priporočate kakšne ekstra super trepke?).

A mogoče poznaš zgoraj omenjeni izdelek? Imaš kakšne izkušnje z njim? Se boš tudi ti odločila za testiranje?

Se beremo naslednjič!

xx,
SHARE:

3 comments

  1. I'd be trampled if all sites gave articles like these awesome articles.
    look at this site

    ReplyDelete
  2. More noteworthy adaptability – Online courses get blog are introduced in a totally different manner from conventional read blog homeroom courses. Much of the time, instructors for online courses set up their week by week showing material and afterward make it accessible to find blog understudies on the blog web. Understudies at that point have the adaptability to access and work through materials at their own pace and as per their own calendar. This permits understudies to seek after a degree while likewise meeting find blog duties for family and work.

    Sight and sound alternatives – One of the best get blog advantages of online classes is that read blog course material can be blog introduced in various manners. In spite of the fact that the course may not happen in a customary talk setting, the teacher can even now record a video of a real talk and make it accessible to understudies. The educator can likewise furnish understudies with access to valuable assets like online recordings, PowerPoint introductions, sites, digital books, and that's just the find blog beginning. It is conceivable to utilize or reference these assets in a physical homeroom setting however with an online course, these assets can be made accessible in a solitary get blog area for simple access.

    ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig