Sunday, 15 October 2017

La Roche Posay: Serozinc+Giveaway


Prehodna obdobja so zmeraj malce "tricky". Zmeda nastane tako pri garderobi, vremenu, počutju-sama pa prehodno obdobje najbolj začutim na svoji koži. Takrat moj tip kože ne spada pod nobenega. Če se spomnite objave izpred nekaj let, sem bila eno jesen tako obupana zaradi rdečice, občutka suhosti,  mastne T-zone (naenkrat!), da sem nekega dne ostala doma, in na svojo kožo dajala vse vrste olj in maž (naenkrat!), da bi umirila stanje. 


To jesen sem dobila priložnost, da stestiram izdelek La Roche Posay-Serozinc, ki je po svojem bistvu pravzaprav tonik (in ker sem v prejšnji oceni negovalnih izdelkov La Roche Posay napisala, da iz svoje LRP negovalne rutine pogrešam le tonik, sem ponudbo seveda sprejela, saj vem, da moja koža na izdelke LRP reagira zelo dobro). Na prvi pogled gre ponovno za izdelek, ki bi bil primeren za mojega fanta: gre za tonik za mastno, problematično kožo,  ki umirja iritacije na koži ter blaži tudi razdraženo kožo po britju. Po drugi strani pa ima zaradi termalne vode LRP zdravilne učinke; kožo hrani, osveži, ter vlaži; prav tako pa odpravlja tudi rdečico, občutek napetosti ter srbenje, kar pa je idealna kombinacija zame in tako LRP izdelke spet lahko uporabljava oba. Rezultat uporabe je torej mehka, globinsko navlažena in pomirjena koža. Izdelek je primeren za tudi za sončne opekline, primeren pa je tudi za nego kože dojenčkov in otrok. 
Sama izdelek preizkušam kakšen teden. Najraje zjutraj, ko si očistim kožo (ali z micelarno vodico ali z gelom) in preden se odpravim v fitnes. Mojo kožo tonik navlaži, hkrati pa se ne svetim in mi daje matiran videz. Ko se vrnem iz fitnesa, kožo med tuširanjem očistim, nato pa sledi globinska nega s tonikom in kremo za obraz (vse o tej negi lahko prebereš tukaj). 
Tokrat ti dajem priložnost, da tonik stestiraš tudi TI in mi po kakšnem tednu ali dveh sporočiš, kako si z izdelkom zadovoljen/-na, velja? Vse, kar moraš storiti je, da mi pod tole objavo napišeš, ali že poznaš izdelke La Roche Posay ali se boš tokrat z njimi srečal/-a prvič. Upam, da boš prav ti srečen/-na nagrajenec/-ka! Držim ti pesti in ti želim čudovito, s soncem obsijano nedeljo!
Izdelek lahko naročiš tudi tukaj ali pa ga poišči v eni izmed lekarn :)

xx,

SHARE:

18 comments

 1. z izdelki La Roche Posay se še nisem srecala, zato upam da bo sreca tokrat na moji strani ����

  ReplyDelete
 2. Izdelkov La Roche Posay še nisem uporabljala. Glede na to da je v tem času moja koža v obupnem stanju, se toplo priporočam ;)

  ReplyDelete
 3. Izdelkov La Roche Posay še nisem uporabljala, vendar o tej znamki pogosto slišim same pozitivne stvari! ✊��✊��

  ReplyDelete
 4. Poznam, uporabljam čistilni gel, kremo za okoli oči in matirajočo kremo za obraz in sem super zadovoljna. :)

  ReplyDelete
 5. Z izdelki La Roche Posay se še nisem srečala, v bistvu prvič slišim za njih. Ker imam podobne probleme s kozo vsako leto (lani npr. sem imela problem mastna T-cona in suha lica, letos mastna U-cona in suha koza na celu...). Zato upam, da bo ta izdelek res umilil moje tezave, saj nastane najvecji problem po par urah ko se nalicim...

  ReplyDelete
 6. Izdelkov la roche se ne poznam, ampak bi me testiranje zelo zanimalo. :)

  ReplyDelete
 7. Poznam, uporabljam njihovo soncno kremo:)

  ReplyDelete
 8. Izdelke La Roche Posay poznam in sem tudi izredno zadovoljna z njimi. Držim pesti in upam, da nagrada že k meni hiti ;)*

  ReplyDelete
 9. Za enkrat sem uporabljala le en izdelek od LRP in bila z njim zadovoljna, bi pa z veseljem preizkusila še kakšnega!

  ReplyDelete
 10. Jaz bi se z izdelki LRP srečala prvič in bi me res veselilo, ker sem slišala ogromno pohval za LRP ��

  ReplyDelete
 11. Izdelke poznam, do zdaj sem pa uporablja sicer samo njihovo labelo (ful je vredu) : >

  ReplyDelete
 12. urška nepužlan15 October 2017 at 17:50

  Trenutno prvic uporabljam njihovo micelarno vodico za obraz in sem zelo zadovoljna,zato si želim da bi lajko preizkusila se tonik.

  ReplyDelete
 13. Super objava in fotke <3 Hm... a veš, da sem se kar našla v prvih stavkih. V obdobju jeseni se mi je že večkrat pojavila srbečica in srbi res neznosno. Prav tako je koža nekoliko bolj suha, vsekakor ne takšna kot bi želela. Nikoli nisem imela groznih težav z mozolji in sedaj vse več opažam to paniko, ko nekaj ni okej *smeh*.

  Z veseljem bi preizkusila izdelek, to znamko še nisem res nikoli preizkušala.

  xx

  ReplyDelete
 14. Izdelek La Roche-Posay še nisem uporabljala, vendar si ga želim po tem ko sem prebrala tvojo objavo tudi sama sprobat. Upam, da bom prav jas ta srečnica! :)

  ReplyDelete
 15. Z izdelki LRP sem se že srečala in bila prav tako navdušena. Želim pa sprobat tudi tale tonik, saj tudi meni manjka en dober tonik v svoji rutini :)

  ReplyDelete
 16. Nisem še preizkusila LRP izdelkov, bi jih pa rada, da vidim ce ustrezajo moji občutljivi koži :)

  ReplyDelete
 17. Hello, this is fastidious post I actually loved reading this.
  visit

  ReplyDelete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig