Thursday, 13 April 2017

PERFECT BROWS AT PERFECT BODY MARIBOR: PART II


(nadaljevanje prejšnje objave )

Po približno dveh tednih, odkar sem, preizkusila Sleek Brows 3D metodo, sem se ponovno oglasila v studiu Perfect Body, kjer smo tokrat opravili microblading ali japonsko metodo vrisovanja obrvi:

"Microblading obrvi - japonska metoda vrisovanja obrvi je metoda pri kateri se dlačice oziroma obrvi s posebnim micro rezilom vrišejo med obstoječe tako, da so v skladu z videzom in smerjo rasti ostalih dlačic obrvi, s tem dosežemo  100 % naraven videz obrvi. Pri japonski metodi vrisovanja obrvi se tako vriše vsaka dlačica obrvi posebej, vse do popolnega videza obrvi, saj samo tako lahko dosežemo naraven videz obrvi. Rezultat japonske metode permanentnega vrisovanja obrvi je obstojen do 2 let in tako naraven, da je popolnoma neopazno, da gre za vrisane dlačice."


Sam postopek je trajal kakšno uro (zarisovanje, oblikovanje+sam microblading). Če sem v prejšnji objavi napisala, da je bil postopek prijeten, je bil tokrat vse prej kot to. Čeprav imam sama veliko tetovaž in sem navajena "na iglo", me je kar bolelo, tudi solz nisem mogla zadržati (najhujši nočni mori, zobozdravniku, se je sedaj pridružil še microblading; malo za šalo :). Vendar je bil končni rezultat vsekakor vreden "muk". Obrvi so izgledale točno tako, kot sem želela. Področje okoli obrvi je bilo rdeče in zatečeno, naslednjih nekaj dni sem morala ta predel negovati, kot če bi bila na tetovaži: mazanje s posebnim mazilom (npr. Bepanthen), izogibanje pretiranemu znojenju, nič savne, izogibanje premočnemu soncu ipd).

Čez mesec dni sem morala nazaj na standardno korekturo, da sva delo dokončali in izpopolnili željeni videz (dodatno potemnitev, saj imam rada izrazite obrvi),  in tako prišli do končnega rezultata:

1) pred vrisovanjem 2) pred zadnjo korekturo 3) po zadnji korekturi

...in pa še z make-upom (se opravičujem za razmazan make-up, fotografija je bila posneta po celem dnevu in pred odhodom v posteljo:D)

V drugo ni bilo tako hudo, kot je bilo prvič, ker sem že približno vedela, kako bo vse skupaj potekalo. Nega je tudi tokrat bila enaka: nekaj dni sem področje morala mazati z Bepanthenom in se izogibati močnemu soncu. Na korekturo bom šla šele v  roku 6 mesecev do 1 leta. Juhu!

Kako se pa vam zdi? Meni je ta metoda vsekakor zelo olajšala vsakodnevno make-up rutino!


Več informacij o japonski metodi vrisovanja obrvi: http://www.estetika.perfectbody.si/ponudba/32/Japonska-metoda-obrvi#ponudba

Se beremo kmalu,
xx


SHARE:

2 comments

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig