Wednesday, 22 March 2017

Perfect Brows at Perfect Body Maribor: PART I


Pred nekaj tedni sem dobila super vabilo iz strani studia Perfect Body MB, da preizkusim dve njihovi storitvi, ki sta sicer že dolgo časa bili na mojem seznamu želja, pa enostavno nisem zbrala še dovolj poguma, da bi želji uresničila. 

Priznam, obrvi so moja največja nočna mora. Želim si, da bi me v srednji šoli nekdo ustavil, ko sem vzela pinceto in jih stanjšala do nerazpoznavnosti. Takrat je to pač bilo "in". Tako sem se poslovila od svojih gostih, lepih obrvi, verjetno za vedno. Močne, goste obrvi so spet v trendu in kot veste,  sama obožujem ta videz! Veliki večini verjetno ne ustreza, jaz pa se enostavno ravnam po načelu Care Delevingne: več-je-več. Ker mi je pač to všeč. Vsakič, ko si naredim make-up, želim poustvariti videz takšnih obrvi, ampak na polovici večinoma obupam in potem nastane zmazek. Zato sem se z nekaj prijateljicami posvetovala, kaj menijo o japonski metodi vrisovanja obrvi. Mnenja so bila deljena, vendar eno drži kot pribito: pozanimaj se, da delo res opravlja nekdo, ki se na to 100% spozna, sicer lahko nastanejo...katastrofe! Kocka je padla in tako sem se 100% odločila  za japonsko metodo vrisovanja obrvi. V salonu Perfect Body so mi svetovali, naj vseeno najprej preizkusim Sleek  Brows 3D metodo vrisovanja in zgoščevanja obrvi.
Kaj to sploh je?! V studiu Perfect Body pravijo takole:

"Sleek Brows  3D je nova metoda, primerna  za vse, ki svojih obrvi nimajo, saj jim s 3D vrisovanjem ali zgoščevanjem obrvi dopolnimo in zapolnimo prostore kjer dlačice več ne rastejo.  Sleek Brows 3D metoda vrisovanja obrvi je primerna tudi za stranke, ki imajo tanke obrvi zaradi preveč puljenja, nesimetrične ali pomanjkljive obrvi zaradi poškodb, brazgotin. Sleek brows 3D metoda je koži prijazna in popolnoma hipoalergena, saj so lepila in barvila s katerimi delamo medicinska in proizvedena v največjem in najbolj znanem laboratoriju Velike Britanije. Sleek  Brows 3D metoda zgoščevanja in vrisovanja  obrvi je primerna tudi za tiste, ki si želijo microblading – japonsko metodo vrisovanja obrvi pa ne vedo, kakšen bo končni izgled. Sleek  Brows 3D metoda zgoščevanja in vrisovanja  obrvi se od ostalih metod na tržišču razlikuje v vrisovanju obrvi s posebno 3D teksturno, obstojno barvo s katero se s tankimi črtami ustvarja polnost in zapolni prostore, kjer vaše dlačice ne rastejo.  3D učinek teksturne barve  omogoča poponl videz obrvi tudi za tiste, ki so jih morda z leti zaradi puljenja izgubile ali za tiste, katerim na določenih mestih sploh ne zrastejo. 3d teksturna barva Sleek Brows je popolnoma drugačna od navadne barve za obrvi, svinčnika ali senčila. Sleek  Brows 3D metoda vrisovanja  obrvi se s primerno nego obraza obdrži tudi do 3 tedne."

Tako sem dobila priložnost, preden se odločim za trajno vrisane obrvi (obstojnost japonske metode je prbl. leto dni),  da preizkusim Sleek Brows 3D metodo, ki se po kakšnem tednu ali dveh "izbriše", in ugotovim, ali se lahko navadim na novi videz obrvi. Sama sem takoj vedela, da se bom 100% odločila za japonsko, trajno metodo, vendar sem želela preizkusiti tudi Sleek Brows 3D metodo, da vam lahko poročam o izkušnji.

Sam postopek je bil neboleč (počakajte na naslednjo objavo, auč...) in pravzaprav prijeten. Sama sem se odločila, kakšno obliko želim imeti (pokazala sem fotografijo, na kateri so mi bile moje obrvi najbolj všeč). Moje obrvi so na koncu bile zgoščene, dobile so lepo obliko in seveda sem lahko sama izbrala barvo. Jaz sem izbrala eno najtemnejših, ker kot sem omenila, mi takšen "look" zelo ustreza:


Tukaj pa si lahko ogledate še končni videz, od začetka do konca:

Obstojnost metode Sleek Brows 3D je odvisna od veliko faktorjev: koliko se nam koža masti, ali uporabljamo dosti make-upa (čiščenje,...). 3D Sleek Brows metoda se je pri meni obdržala malo več kot teden dni (kar je veliko, glede na to, da se mi koža masti na predelu T, da vsakodnevno športam (potenje) in odstranjujem ličila).

Komu bi jo priporočila:

Metodo Sleek Brows 3D bi priporočila vsem, ki se še odločate za trajno vrisovanje obrvi, da vidite, ali vam končni videz sploh ustreza (lahko ugotovite, da vam metoda ne ustreza in bi si rajši vsakodnevno same oblikovale obrvi; no, meni se po preizkušenem več ne bo dalo sami packati z njimi, v to sem prepričana! Tudi če kakšen dan nisem uporabila make-upa, se mi zdi, da sem zaradi popolno oblikovanih obrvi še vedno delovala urejena). Več o njihovi ponudbi si lahko preberete tukaj (klik), lajkate pa lahko tudi njihovo Facebook stran: Perfect Body MB. 

Ob naslednjem obisku je sledilo trajno vrisovanje obrvi. Tisto pa več ni bil hec... Več o tem pa v naslednji objavi!:)

P.S. Prilagam še nekaj slik iz "zaodrja", punce iz studia Perfect Body sem ujela v pustno-rajalnem razpoloženju:Se beremo kmalu,

vaša Sindiana <3
SHARE:

No comments

Post a comment

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig