Tuesday, 21 February 2017

Instagram Made Me Do It: Hi, Sweety! #SweetBearHairOkej, naj dvigne roko tista, ki na Instagramu še ni zasledila zvezdnice s krasnimi lasmi in medvedki v rokah?!:) Verjetno smo se vse spraševale, koliko je v resnici povezave med žele medvedki in sijočimi lasmi, ko smo lajkale Kardashianke slash Jennerke. Prva bom priznala, da sem si zadevo resnično želela preizkusiti, saj je nega las v obliki prehranskih dodatkov pravzaprav prvič izgledala zabavno, zato sem bila vesela predloga iz strani Sweet Bear Hair Slovenija, da zadevo preizkusim med prvimi pri nas. #juhu!

 Za kaj pravzaprav gre?
Prejela sem paketek treh škatlic izdelka Sweet Bear Hair ter kot piko na i še krasen glavnik (zgoraj na fotografijah), ki ima različno dolge ščetine in las ne cuka ali cefra ter nežno masira lasišče. Vsaka škatlica vsebuje 60 mehkih, gumijastih bonbonov v obliki medvedkov prijetnega okusa in vonja, ki spominja na borovnico. Vsak dan zaužijemo po dva medvedka (verjemi, da tega opravila zagotovo ne boš pozabila, saj boš komaj čakala, da pride "tisti čas v dnevu"; jaz osebno sem se zelo težko zadrževala, da sem ostala le pri dveh!:)).


Izdelek vsebuje formulo biotina, selena, cinka, silicija, folne kisline, holina, joda, kalija, pantotenske kisline, inozitola in veliko vitaminov (A, C, D, E, B6, B12), ki so pomembni za rast in zdravje las. Sweet Bear Hair obljublja, da bodo močni in sijoči ne samo tvoji lasje, ampak tudi tvoji nohti. Izdelek je brez glutena, ni testiran na živalih ter je primeren za vegane

Medvedke sem vzela s seboj tudi na potovanje v...

Budimpešto!:)

Učinki uporabe in zakaj so mi medvedki všeč:

Sweet Bear Hair medvedke jemljem kakšen mesec, opazila pa sem naslednje spremembe: moji lasje OBČUTNO manj izpadajo, kar je zame čudež; imam zelo goste lase (*opomba: za vse, ki ste  me spraševale: nosim tudi lasne podaljške; vendar se opažanja testiranja nanašajo izključno na moje naravne lase) in včasih sem morala stanovanje sesati dnevno, saj so bili lasje vsepovsod (tudi avto je bil poln las, kar zna biti zelo moteče; sploh ko sem se peljala s kom drugim, mi je bilo velikokrat nerodno in večkrat sem skrivaj pogledala, ali je na sedežu ostalo kaj las). Tudi na glavniku po česanju sedaj ne ostaja toliko las, kot pred mesecem dni. Okrepili so se tudi moji nohti, ki so bili mestoma lisasti, krhki in lomljivi, sedaj pa so močni, prožni, "zdrave barve" in z njimi nimam težav. Za ostale spremembe je morda zaenkrat v tej fazi še nekoliko prezgodaj; po treh mesecih uporabe ti lahko poročam, koliko sprememb sem opazila v sami rasti las.Upam, da sem malce potešila tvojo radovednost kar se tiče fenomena medvedkov:) Vse o njih si lahko prebereš tudi na: www.sweetbear.com Za vsa dodatna vprašanja ter informacije sem ti na voljo tudi jaz spodaj v komentarjih ali pa skoči hitro na njihovo FB stran (tukaj enostavno ne morem mimo brez da bi pohvalila njihovo hitro odzivnost in pomoč; odgovore na vsa svoja vprašanja sem dobila praktično v minuti, vse okoli paketka je bilo urejeno v rekordnem času!).
Se beremo v naslednji objavi! 

XX,

SHARE:

No comments

Post a Comment

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig