Thursday, 3 March 2016

Outfit: 1 Girl, 2 Scarves


Hello everyone,

I woke up today just to realize it is snowing again. Not that I am complaining (I don't really like when people complain all the time), but I have way more energy when the sun is shining and it's warm outside. Summer is my time of the year! Anyway, I wanted to make the most of the day and got up early, answered some e-mails and checked out a few blogs. Then I planned my #outfit of the day and spotted my two favourite scarves! So here is a quick sneak-peak into #WhatIWoreToday:
What do you think, which one have I chosen for the day? ;)Outfit:

Scarves: Primark
Pants: Tally Weijl
Shoes: Jello
Sunglasses: gift
Jacket: New Yorker


xx,
SHARE:

6 comments

 1. Izgledaš čudovitooo! Prelepa si! :) Sem pa tudi jaz ena izmed tistih, ki za svoje delovanje in za energijo rabi sonček :) Včeraj sem ravno planirala kako bom danes produktivn, ampak me je pogled skozi okno kar hitro postavil na realna tla :o Pa sem že mislila, da se bo pomlad začela :) ... Šalčka sta pa oba čudovita, ampak se mi zdi, da prvi outfitu vdahne kanček več življenja :) Bi pa za takšno vreme kot je danes, izbrala definitivno drugega, ki prav tako izgleda super :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala enako, Tina!<3 Ja, ne? Poletje in jaz sva eno, hahaha:) Jaz sem že privlekla iz omare bolj "lahka" oblačila, pa jih bom izgleda morala kar pospraviti:( Makes me so sad:( Se strinjam s komentarjem, prvi je definitivno bolj "lively"!:))))

   xx, Sindi <3

   Delete
 2. Ah jaz tudi rabim sonček,danes sem že ves dan brez energije - upam,da bo čimprej sončna pomlad :) outfit mi je pa všeč z obema šaloma. Posebaj mi je še všeč drugi, ker mam rajši dark outfite :D.
  J. ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sva na istem potem; saj imam rada sneg pa vse, ampak decembra (recimo kako zasneženo božično jutro bi bilo super, a ne), ne pa marca!:D Hvala, tudi jaz se v temnejših outfitih počutim dobro in nič kaj negativno, kot velja splošno prepričanje:P

   xx, Sindi <3

   Delete
 3. Woow <3 izgledaš čudovito Sindi. Ful ti pristaja ta outfit! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala, sončnica<3 Tvoji komentarji vedno polepšajo dan:)

   xx, Sindi <3

   Delete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig