Friday, 5 February 2016

Outfit: My Hometown Park + Q&A

The view on the Theatre&concert hall/Pogled na Gledališko in koncertno dvorano Lendava

Hello beauetés,

I spent a lovely day in my hometown park (Lendava) and I decided to give you a sneak-peak of my #ootd that day. The piece that inspired me the most this winter is my coat, which I got so many questions on where it is from (see it down below). I also did a little random Q&A-mix. Enjoy!

Hejla lepotice,


po dolgem času sem preživela čudovit dan v svojem domačem kraju, v Lendavi. S tabo bom delila svoj "outfit dneva", ki je res čisto preprost, pa vendar malce drugačen. Kos, ki me je to zimo najbolj inspiriral, je moj plašček, za katerega ste me pogosto vprašale, od kod je (poglej info-box na dnu strani). Odgovorila sem tudi na nekaj vaših vprašanj, ki ste mi jih postavili v zadnjih dveh tednih. Uživajte!
Q&A

Q: What's your favourite album of all times?/Tvoj najljubši album vseh časov?

A: My all time fave album is (this might come as a surprise)  Garage, Inc. (Metallica), which is a  is a cover/compilation album. I like every single song on it and there's no other album where I would genuinely like ALL the songs. 

Moj najljubši album je Garage, Inc. od Metallice, ki je "cover" kompilacija. Na tem albumu mi je všeč VSAKA pesem in se to (doslej) še ni zgodilo pri nobenem drugem albumu.


Q: Where do you buy your clothes?/ Kje kupuješ oblačila?

A: Zara, Bershka, New Yorker, H&M, Pull&Bear, Tally-Weijl and some online stores. And then Primark happened. I fell in love and I can spend a whole day in it. Or 3.

V Zari, Bershki, New Yorkerju, H&M-u, Pull&Bear-u, v Tally-Weijl in na spletu. Toda nato sem odkrila Primark, kjer bi lahko preživela 3 dni skupaj, pa se še vedno nebi naveličala. 

Q: How do you style your clothes?/Kako narediš stajling?

A: I don't. I never think of my outfits in advance. I always go with what I feel like that day or that moment. I never look back thinking "damn, I was so ridiculous on XY day". I wasn't. I was just dressed how I felt like. I believe that we express ourselves through our clothes. And expressing ourselves is artsy in a way. And art is never wrong.

Nikoli ne naredim stajlinga vnaprej. Vedno se oblečem tako, kot se v tistem trenutku počutim. Nikoli tudi ne gledam nazaj in si ne mislim, da sem bila kdaj oblečena "narobe". Oblečena sem bila tako, kot sem se takrat počutila in  mislim, da se človek skozi oblačila izraža in lahko to potemtakem smatramo kot umetnost. V umetnosti pa ni nič prav in narobe.


Xo,
Outfit: 

Coat: Primark
Sneakers: Primark
Sweater dress: New Yorker
Faux-leather gloves: H&M 
Bag: H&M
Perfume: Black Opium (YSL)

Photography:

SHARE:

7 comments

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig