Wednesday, 2 December 2015

You Gonna Hear Me RAWR (SLO)Čeprav se ne uvrščam med čokoholike (čokolado jem samo, kadar je na vidiku, zato je doma nikoli nimam:D), sem bila vznemirjena ob sporočilu Andraža iz Moje čokolade, če bi želela izmed prvimi v Sloveniji preizkusiti presno, 100% organsko, vegansko, brezglutensko, fair-trade čokolado RAWR. ITAK, stari. Kdo pa ne bi? Sama se veliko ukvarjam z zdravo prehrano, zato je ta ponudba v meni v trenutku  vzbudila iskreno zanimanje za podjetje in s čim točno se ukvarjajo.


Želela sem "pogooglat", za kaj pravzaprav gre, ampak sem se odločila, da bom zadevo najprej sama preizkusila in napisala iskreno oceno svoje RAWRastične izkušnje.

Mami me je nekega dne obvestila, da me doma čaka paket. Vedela sem, da gre za RAWR, zato sem še isti dan pohitela domov, čeprav to ni bilo po planu:). Sama sem izbrala okus čokolade z vanilijo in goji jagodami (60g). Prva bomba je padla takoj, ko sem odprla paketek. Ves prostor je prevel žlahtni vonj čokolade. Takoj sem jo želela preizkusit, vendar sem obljubila oceno, za kar pa sem najprej potrebovala fotografije. Grrr in RAWR! Druga bomba je bila ovitek. Priznam, sem najlažja tarča vseh podjetih in "brandov", ki stranke pridobivajo z dizajnom. Že ovitek je bil totalno kjut. Je tudi iz 100% reciklirnega papirja in iz 10% kakavovih luščin. I mean, wow.


Sedaj pa še tisto najbolj pomembno, okus. Razmišljala sem, kako bi ga z eno besedo opisala. Izbrala sem besedo bogat. Te čokolade "ne vržeš vase na hitro", v tej čokoladi uživaš. Pustiš, da se ti v ustih stopi in se aroma razvija sproti. S 72% kakava je ravno prav grenka  (obožujem grenko čokolado), vmes so celi koščki goji jagod. Nota vanilije se sicer malo izgubi, ampak ji nisem zamerila.

Sestavine*: kakavova masa, kakavovo maslo, kokosov sladkor, goji jagode, lucuma, rožiči, vanilija
(*vse organskega izvora, brez E-jev in Ž-jev, skratka, brez cele abecede kemikalij)


Za koga je ta čokolada primerna?

Za vegane (je brez jajc in mleka), presnojedce, tiste, ki so alergični na gluten in vse, ki se radi zdravo posladkajo. Je tudi odlična ideja za darilo v prednovoletnem času.

Izbirate lahko med 6 tablicami:

-organsko z okusom vanilije in goji jagod
-organsko z okusom pomaranče
-organsko z okusom mentola
-organsko kakavovo tablico z lucumo
-68% organsko čokolado
-80% organsko čokolado

Res mi je žal, da sem preizkusila RAWR tablico. Žal za to, da sem preizkusila samo eno. Zdaj hočem vse! Sploh tisto kakavovo tablico z lucumo. Če se prej nisem navduševala nad čokolado, se odslej prištevam med ljubitelje žlahtnih kockic. Ampak je to okej, ker to lahko sedaj počnem brez slabe vesti. Aja, pa dve kockici čokolade in ovitek sem pustila kar na nočni omarici, saj tako ves prostor diši po tej čokoladi. Do nadaljnjega :)Več informacij dobiš na rawr.si 
SHARE:

3 comments

 1. Izmed vseh postov o tejle njami čokoladici, mi je pa najljubši ravno tvoj, zaradi debest naslova:) in nebesaaa hočem jo probat, vse:)

  ReplyDelete
 2. Izmed vseh postov o tejle njami čokoladici, mi je pa najljubši ravno tvoj, zaradi debest naslova:) in nebesaaa hočem jo probat, vse:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hejla<3
   Joj, hvala!:$ Mene je tudi čisto pritegnila, najbolj pa moram res izpostaviti vonj:)

   Delete

© Sindiana Jones

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig